Sad i Sporting želi Kostića!

I možda ga dobije već za nekoliko dana! Srpski reprezentativac navodno spreman da prihvati manju platu da bi prešao na Alvelade.

Fudbal 17.07.2018 | 19:00
Sad i Sporting želi Kostića!
Možda će Filip Kostić na Pirinejsko poluostrvo, ali ne u Valensiju, već u Sporting iz Lisabona.

Kako piše tamošnji O Žogo, Kostić je želja stručnog štaba koji želi da ga dovede na Žoze Alvelade. Ceo posao mogao bi da bude gotov već ove sedmice. Pregovori traju, Sporting je pokazao veliko interesovanje pošto će Kostić gotovo izvesno napustiti Hamburger.

Prema pisanju O Žoga, Kostić je upoznat sa interesovanjem Sportinga, a cela operacija bi mogla da se završi kroz formulu pozajmice sa pravom otkupa.

Takođe, portugaliski mediji ističe da Kostić ima ugovore iz Italije i Engleske, ali mu se dopada to što ga želi Sporting. Čak se ističe i da bi Kostić želeo da smanji platu i potraživanja da bi prešao na Alvelade.

Sporting ga je želeo i još dok je igrao za Groningen. Tada se nije dogodilo, ali bi moglo u narednih nekoliko dana.

Podsetimo, Valensija je pokazala veliko interesovanje za ovog igrača, ali kako sada stvari stoje Sporting mu je najbliži.

Siniša Mihajlović je došao u Sporting pa otišao, a Kostić bi mogao da bude sledeći Srbin koji će potpisati za lisabonskog velikana. Do sada u karijeri je nastupao za Radnički Kragujevac, Groningen, Štutgart i Hamburger. Izgleda da je vreme za Portugaliju.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

HH.

17.07.2018 18:02

Tamo mu je mjesto,trci kao muva bez glave.

ODGOVORITE