"Igri prestola" najviše nominacija za nagradu Emi

Serija zasnovana na romanima Džordža R. R. Martina već je dva puta osvojila prestižnu nagradu, a ove godine glavni takmaci će joj biti "Zapadni svet" i "Sluškinjina priča".

Zabava 13.07.2018 | 15:49
"Igri prestola" najviše nominacija za nagradu Emi
Televizijska serija kablovske kuće HBO "Igra prestola" sa 22 nominacije vodi u broju nominacija za američku nagradu Emi, a za njom slede "Zapadni svet" i "Sluškinjina priča".

Serija zasnovana na romanima Džordža R.R. Martina već je dva puta osvojila nagradu Emi za najbolju dramsku seriju, podseća AP.

Ipak, ove godine suočiće se s teškom konkurencijom imajući u vidu da je "Zapadni svet", čija se radnja odvija u zabavnom parku na divljem zapadu naseljenom andorid domaćinima, dobio je 21 nominaciju, a "Sluškinjina priča", koja govori o distopijskoj budućnosti, 20 nominacija.

Serija "Atlanta" Donalda Glovera vodi u kategoriji za najbolju komediju sa 16 nominacija.

Sitkom "Rozen", koji je otkazan zbog rasitičkog tvita glumice Rozen Bar, dobio je samo jednu važnu nominaciju - Lori Mekalf je nominovana za najbolju sporednu glumicu.

Sa 21 nominacijom može da se pohvali skeč komedija Lorna Majklsa "Uživo subotom uveče", koja je ismevala i administraciju američkog predsednika Donalda Trampa.

Nagrade Emi biće dodeljene 17. septembra.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar