Tramp objavio sadržaj pisma

Američki predsjednik Donald Tramp objavio je na svom nalogu na Tviteru pismo koje je dobio od sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una, u kojem Kim navodi da vjeruje da će uroditi plodom njihovi napori da poboljšaju odnose između dvije zemlje.

Svijet 12.07.2018 | 23:14
Tramp objavio sadržaj pisma
Tramp je pismo, sa datumom 6. jul, nazvao “veoma lepom porukom” ocenivši da je postignut veliki napredak.

U pismu, koje je Tramp objavio na originalno napisanom korejskom jeziku, ali i na engleskom jeziku, Kim je ocjenio da je sastanak dvojice lidera u Singapuru prije mjesec dana i zajedničko saopštenje koje su potpisali, bio početak “značajnog putovanja”.



Kim je u pismu izrazio čvrsto uvjerenje da će snažna volja, iskreni napori, kao i njegov i Trampov jedinstven pristup, usmereni na otvaranje novog poglavlja u budućnosti odnosa SAD i Sjeverne Koreje, uroditi plodom.

Sjevernokorejski lider je naveo da veoma cijeni energiju i izvanredne napore Trampa u cilju poboljšanja odnosa dvije zemlje i primjene zajedničkog saopštenja.

Kim je izrazio uvjerenje da će “epohalni napredak” u promovisanju odnosa Sjeverne Koreje i SAD dovesti do narednog sastanka dvojice lidera.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dacko

12.07.2018 22:00

Nesto.se veliko sprema jer obojica muljaju i ne mogu jedan drugog da smisle.. A sve sa osmjehom stisnutih usana da ne ispadnu očnjaci.. Vidjecemo kome ce prvom popustiti zivci.??

ODGOVORITE
Name

General

13.07.2018 07:35

Imace ga Tramp pravo...

ODGOVORITE