Šta je Miler davno rekao vlasniku Denvera za Jokića?

Džoš Krenke, vlasnik Denver Nagetsa, otkrio je zanimljiv detalj u vezi Nikole Jokića, koji je u ponedeljak potpisao petogodišnji ugovor vredan 148 miliona $.

Košarka 12.07.2018 | 22:45
Šta je Miler davno rekao vlasniku Denvera za Jokića?
Krenke, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što Nikola ostaje u Denveru, rekao je da mu je Majk Miler pre nekoliko godina poslao poruku posle treninga ekipe.

"Pre nekoliko godina nakon treninga Majk Miler mi je poslao poruku u kojoj je pisalo – nisam siguran šta će se dogoditi, ali ovaj dečko je veoma, veoma dobar", rekao je Krenke.

Poznato je da je Majk Miler jedan od mentora srpskog košarkaša i da mu je pomogao dosta u najjačoj ligi na svetu. Miler je inače dvostruki NBA šampion sa Majamijem, a u Denveru je bio od 2015. do 2017, dok je sada pomoćni trener u Memfisu.

Jokić je u Denver došao 2015. godine i prve sezone beležio je 10 poena, sedam skokova i 2,4 asistencije. Druga sezona bila je veoma važna jer je pokazao da može da bude zaštitno lice franšize.

Prethodne, odnosno treće takmičarske godine, Jokić je izrastao u zvezdu i potpuno zasluženo je u ponedaljak potpisao najvažniji ugovor u karijeri.

Od naredne sezone od Džokera se očekuje da napravi još jedan korak napred, a to je da odvede ekipu u plej-of i izbori mesto na Ol-staru.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

R.Radoja

13.07.2018 05:04

Svaka ti cast momčino. Ljepo je imati takvog sina*** da ti Bog da sreće i zdravlja.

ODGOVORITE