Medžik Džonson: Lebron bolje zna Lejkerse od mene!

Legenda i generalni menadžer NBA ligaša iz Los Anđelesa oduševljen odnosom superzvezde prema novom klubu.

Košarka 13.07.2018 | 22:15
Medžik Džonson: Lebron bolje zna Lejkerse od mene!
Kao i svi veliki sportisti i Lebron Džejms često, pre svega zbog ogromne, neutažive ambicije ume da bude iritantan, neumeren. Ali, da nije takav ne bi bio najbolji košarkaš na svetu.

Ali vrhunskog sportistu, u ovom slučaju košarkaša ne čini samo stav, već i veliki, veliki rad kakav prosečan stanovnik Srbije ne može ni da zamisli. A to nije samo puko šutiranje trojki i slobodnih bacanja na treninzima do iznemoglosti, ili pak dizanje tegova u teretani, trčanje kruga za krugom... Ne, to je i ozbilja mentalna priprema, što kroz rad sa psihijatrima, što kroz "učenje". A, kako i svuda, tako i u košarci odlikaši vladaju.

A Lebron je bez sumnje odlikaš, čovek koji ne samo svoj, nego i protivnički tim zna do detalja. Tako zna i svoje i njihove slabosti. Upravo ovaj njegov, cerebralni kvalitet izdvojio je Irvin Medžik Džonson, legendarni košaerkaš, a sada generalni menadžer Jezerdžija iz Grada anđela koje je pojačao Kralj Džejms.

"Došao je kod nemen u kancelariju da porazgovaramo o ekipi i njemu, raznim stavrima. Ali, ostao sam zatečen pošto sam uvideo da Lebron bolje poznaje Lejkerse od mene!", oduševljen je Medžik, "Bukvalno mi je pred očima razmontirao celu situaciju u ekipi. Zna tačno koji su nedostaci i prednosti svih naših igrača, ali i samog tima. Tim razgovorom smo uspostavili konatakt kako smo samo poželeti mogli. Bio je to samo opušteni razgovor dva košarkaša i uživao sam!"

Ovo deluje kao početak divnog prijateljstva...

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar