Oni idu po ČETVRTO uzastopno zlato na EP-u!

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić je odredio ekipu koja će igrati na Evropskom prvenstvu u Barseloni. Na zvaničnom takmičenju će debitovati Nemanja Vico centar Katanije.

Ostali sportovi 09.07.2018 | 22:20
Oni idu po ČETVRTO uzastopno zlato na EP-u!
Srpski "delfini" će na Evropskom prvenstvu u Barseloni, koje počinje naredne nedelje, imati priliku da se bore za četvrtu UZASTOPNU titulu prvaka Evrope.

Za ovo takmičenje, najvažnije ovog leta, Dejan Savić je odredio 13 igrača, a debitant je Nemanja Vico, centar italijanske Katanije. 

Evo celog tima:

- golmani: Gojko Pijetlović (Šabac) i Branislav Mitrović (OSC);

- igrači: Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović(Solnok), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk(Mladost Zagreb), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Katanija), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (kapiten, Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok) i Stefan Mitrović (Ferencvaroš).

Stručni štab čine: Dejan Savić (selektor), Stefan Ćirić, Žarko Petrović, Vladimir Pavlović (treneri), dr Nikola Repac (doktor), Vladimir Radović i Marko Jović (fizioterapeuti), Dejan Stevović (mediji), a tokom takmičenja će se pridružiti Vladimir Vujasinović.

Srbija je u Grupi D sa Rusijom, Rumunijom i Slovačkom.

Podsećamo vas da ćete u utorak imati priliku da pozdravite vaterpolo reprezentativce pred odlazak u Barselonu, ali i žensku reprezentaciju koja će takođe igrati u Barseloni.

Vaterpolo savez Srbije u utorak, 10. jula na bazenu SC "Milan Gale Muškatirović" organizuje svečani ispraćaj ženske i muške selekcije Srbije na EP u Barselonu. U 11 časova počinje prijateljska utakmica Srbija - SAD.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar