Olimpijakos odustao od Lesora?!

U međuvremenu crveno-beli doveli krilnog centra koji se podjednako snalazi i kao niska petica.

Košarka 08.07.2018 | 19:30
Olimpijakos odustao od Lesora?!
Izgledalo je poslednjih dana da je Matijas Lesor na pragu transfera u Olimpijakos, međutim sve je izglednije da je pirejski velikan odustao od mladog centra Crvene zvezde. Bar se takve informacije mogu čuti iz Grčke. 

Čelnici dva kluba nisu mogli da se dogovore oko visine obeštećenja, pošto je Olimpijakos nudio svega 250.000 evra, a Zvezda tražila više novca i to je izgleda bila tačka posle koje nije moglo dalje. U međuvremenu Olimpijakos je zvanično objavio da je pronašao krilnog centra za narednu sezonu - Zeka Ledeja. U pitanju je 24-godišnji igrač Hapoel Galil Gilboe, član najbolje petorke izraelskog šampionata prošle sezone. Ledej je bio drugi strelac lige sa prosekom od gotovo 20 poena, uz još osam skokova i više od jedne ukradene lopte u proseku. Sa crveno-belima Ledej je potpisao ugovor na tri godine, tačnije po formuli "2+1".

Ledej je upravo tip igrača kakvog je Dejvid Blat tražio od dolaska u Pirej - atletski talentovanog girača pod košem, koji moće da se snađe na obe centarske pozicije. Uprkos visini od 201 centimetra, Ledej se dobro snalazi i kao niska petica. Time je dodatno podgrejana priča da je Olimpijakos precrtao Lesora. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar