“Veliko ljetno RAČUNanje”

Nagradna igra “Veliko ljetno RAČUNanje” je došla do velike završnice. Svi kupci domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket, ljubitelji Nektar piva, koji su u prethodna dva mjeseca učestvovali u nagradnoj igri i vrijedno ubacivali svoje račune u označene kutije mogu se nadati nekoj od glavnih nagrada.

Republika Srpska 06.07.2018 | 18:27
“Veliko ljetno RAČUNanje”
Finalno izvlačenje glavnih nagrada, iPhone X, Peugeot skuter i Volkswagen Polo zakazano je za subotu, 7. jula u Tropic centru Banja Luka sa početkom u 12.00h.

“Kupci su još jednom potvrdili odanost omiljenom pivskom brendu Nektar pivu, ali i trgovačkom lancu Tropic i mojMarket, tako da smo odlučili da osim izvlačenja sjajnih glavnih nagrada posjetiocima Tropic centra pripremimo i dodatna iznenađenja.

Za ovu priliku pripremili smo igru “Kolo sreće” i veliki broj sigurnih utješnih nagrada, kako bismo kupce nagradili za vjernost. Nagradni fond ove igre uključuje poklon bonove za kupovinu u Tropic i mojMarket trgovinama, pakete Nektar piva, brendirane Nektar majice kao i brojne druge nagrade”, izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.



U igri “Kolo sreće” mogu učestvovati svi kupci koji na svom računu budu imali 5KM ili više, kupljenog omiljenog Nektar piva. Nagradna igra “Veliko ljetno RAČUNanje” trajala je od 01. maja do 26. juna, a najsrećniji kupci Tropic i mojMarket trgovina osvojili su i 840 vrijednih nagrada koje su dodijeljene tokom trajanja nagradne igre.

„Došli smo do velikog finala u kojem će najsrećniji od naših kupaca postati vlasnici jedne od tri vrijedne nagrade. I ovaj put kupci su pokazali da prepoznaju kvalitet i to, u ovom slučaju, dva domaća brenda,“ istakla je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket.

(BN) 

Komentari / 0

Ostavite komentar