Lepir: David nije mučen niti otet

Želimir Lepir, glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka prvi put nakon pokretanja istrage u javnosti govorio je o slučaju smrti mladog Banjalučanina Davida Dragičevića.

Republika Srpska 05.07.2018 | 21:42
Lepir: David nije mučen niti otet
On je u "ATV Specijalu" govorio o svjedoku koji se pojavio i doveo do klasifikovanja stradanja Davida Dragičevića kao ubistvo.

"Možda je nesmotreno to na skupštini prezentovano, a mi smo dali saopštenje svim medijima gdje to nije spominjano. U naredbi se morao spomenuti određeni svjedok jer sud traži da mi prezentujemo na osnovu čega tražimo od njih da stoji osnovana sumnja da bi mogli dobiti naredbu. To je možda nesmotreno pred skupštinom prezentirano. To je svjedok koji je nešto čuo i to povezujemo sa drugim dokazima tako da smo našli elemente osnova sumnje da to provjeravamo", pojašnjava Lepir.

Radi se o svjedoku koji je u noći ubistva Dragičevića čuo svađu, ali nije vidio ko su bili akteri.

"Taj svjedok je samo nešto čuo. Svađu, presiju, galamu, pad u vodu je čuo. Nije nikog prepoznao odnosno vidio, nije izlazio, prepao se i mi smo tek u zadnje vrijeme došli do tog podatka koji sa nekim drugim dokazima koje ne mogu otkrivati, daje nam elemente da izvučemo zaključak o toj osnovi sumnje kao najnižem stepenu vjerovatnoće da je način nastanka, te smrti odnosno dospjeća u rječicu, da je bilo ili bježanje od pokojnog Dragičevića pa je pao u rječicu ili je gurnut od nekoga jer raspolažemo informacijama da su tu bila tri do četiri učesnika", kaže Lepir za "ATV".

Lepir kaže da je neobično da u toku istrage prima toliko upita, jer je kako kaže "istraga JE tajna i tužilac ne treba otkrivati detalje koji će ugroziti istragu".

"Istraga je tajna. Neuobičajno je da mi u istrazi imamo upite svaki dan, da otkrivamo tajne. U togu istrage možemo reći one stvari koje postupajući tužilac procijeni da neće ugroziti ili dovesti u sumnju ili poremetiti istragu. Ima stvari koje za sada ne možemo da otkrivamo jer sad preduzimamo pojedinačne istražne radnje kod ovoga dijela gdje smo definisali u izreci naredbi o sprovođenju istrage a to je događaj na lokaciji koju sam ja opisao, odnosno postupajući tužilac", rekao je Lepir.

On kaže da je u tijelu pronađen alkohol i da se prva analiza poklapa sa analizom iz Zagreba.

"Doktor Karan koji je izvrišio obdukciju da li ima alkohola u krvi i mokraći i te količine koje je on utvrdio poklapaju se sa Zagrebom u potpunosti, izuzev što nije nađeno prisustvo droge. Količina alkohola koja je nađena u krvi i urinu poklapa se sa statusom da je dječak bio u srednje pijanom stanju", rekao je Lepir.

To što analiza iz Zagreba nije pokazala prisustvo droge u organizmu Davida Dragičevića, Lepir ovako objašnjava:

"Karan je uradio i taj dio analize, međutim, taj aparat, mi smo provjeravali poslije, je samo preliminarni i nije pouzdan, može da da podatak da li slučajno ima ili nema, bez količine. I odmah smo vidjeli da on nije vrijedan i on je rekao 'ja sam to pokušao' i zbog toga smo dostavili Zagrebu koji je to uradio. A što se tiče alkohola, on je podudaran", objašnjava Lepir.

Na pitanje zašto se toliko čekalo na nalaz iz Zagreba, Lepir kaže da to nije do Tužilaštva, te da je razlog "viša sila".

"Mnogi prigovaraju, a ne znaju o čemu se radi. Ja sam poslao postupajućeg tužioca i mog zamjenika da lično odnesu u Zagreb u Zavod za sudsku medicinu i dokumentaciju da urede i sa direktorom sam dogovorio da to urade za sedam dana. Kada je prošlo sedam dana, direktor zove, izvinjava se i kaže svi moji najbolji stručnjaci su otišli na kongres negdje na more dvije sedmice neće doći. Ja sam se uhvatio za glavu, ništa nisam mogao uraditi i zbog toga se to produžilo i dok je nalaz došao mi smo za dva dana sve uradili. Nisam ja kriv, to je viša sila", rekao je Lepir koji kaže da to nikad nije rekao u javnosti ali da je ti činjenica i da ne bježi od nje.

On tvrdi da David nije otet, mučen i zlostavljan i pojašnjava kako je došlo do smrti.

"Ja tvrdim, da smo pouzdano utvrdili, da dječak nije otet, nije zaroboljen, nije vezan, nije mučen, nije zlostavljan. Ta tvrdnja temelji se na iskazu vještaka medicinske struke. Nema tragova vezivanja. Nikakvih tragova zlostavljanja, silovanja, vezivanja i na kraju ključni dokaz koji govori da nije otet, je tvrdnja vještaka da su povrede od pada nastale neposredno prije utopljenja. To eliminiše mogućnost da je dječak bio zarobljen i bio na nekom drugom mjestu. Mi smo potpuno sigurno utvrdili da dječak nije tučen od grupe od 15 ljudi, što dio javnosti na ulici priča, sa letvama i šipkama, a on ima lake tjelesne povrede na prednjem dijelu, a nijedne povrede na leđnom dijelu nema. Nijednog preloma nema. Nijedan mu zub ne fali", kaže Lepir. 

Kaže da su provjerili i tvrdnje da je bila masovna tuča i da i tu nisu pronašli nikakve dokaže koji bi potvrdili tu tvrdnju.

"Mi smo provjeravali tvrdnje da je bila masovna tuča između Metalske škole i Raiffaisen banke. Ja sam lično išao kod direktora banke, izuzeli smo kamere, saslušali neke svjedoke koji su tvrdili da nije bilo ništa, nema prijave za to. U putanji kretanja pokojnog Dragičevića utvrdili smo od jedne žene kada je to otprilike bilo. Vidjeli smo da je poslije ulazio u jednu kafanu gdje su ga tri konobara poznavala i nijedne povrede na njemu nije bilo, znači prije toga nikakve tuče nije bilo", ističe on.

On je naglasio da je Tužilaštvo svoj posao radilo profesionalno, te da nema nikakvog interesa da nešto krije.

"Kakvog ja interesa imam, ili moji tužioci da nešto zataškavamo. To mi ne pada na pamet. Mi smo profesionalno i stručno radili", rekao je Lepir u "ATV Specijalu".

Na konstataciju voditelja da je ovo "nezapamćen slučaj u RS" i pitanje, zašto je do toga došlo, Lepir je naveo da je moguće da je to zbog predizborne kampanje, ali i da je greška bila u tome što je konferencija za novinare poslije pronalaska tijela Davida Dragičevića, bez tužioca, bila greška.

"Znate da je predizborna kampanja. Konferencija bez prisustva tužioca je bila greška koju smo sanirali. Uplela se politika i to je greška... Mi smo sve dokaze pojedinačno radili ponovo", rekao je između ostalog Lepir za "ATV".

Na pitanje zašto se čekalo toliko dugo (od 28. juna) da se odluka o sprovođenju istrage objavi, Lepir odgovara:

"Mi smo tužilačku odluku o otvaranju donijeli 28. juna i odmah smo proslijedili Sudu. Treći dan smo proslijedili i pozvali ovlaštena lica, održali sastanak i predali im".

On je dodao da nije "kalkulisao" sa donošenjem odluke.

"Vidite zašto nisam kalkulisao. To sama činjenica govori, zato što smo donijeli naredbu o sprovođenju istrage prije Skupštine o Izvještaju Anketnog odbora. I Borenović i Čavić su došli na prekidu Skupštine kod mene u kancelariju i pitali i ja sam im rekao da smo izdali Narebu. Da sam htio kalkulisati onda bih čekao odluku Skupštine o Izvještaju Anketnog odbora. To govori da smo korektno i pošteno radili", rekao je Lepir.

On je rekao da u Tužilaštvu nisu tražili nalaze Anketnog odbora zato što, kako ističe, iskazi pred Anketnim nisu kompetentni.

"Oni su mogli da ispitaju nas i da provjere način rada, a da se upuštaju u istragu i da traže i predlažu kvalifikaciju, to je mimo svih pravila i nadležnosti, jer oni nisu stručni za to. Drugo, oni su ispitivali ljude iz policije i Tužilaštva koje mi znamo i znamo šta su radili, prema tome nije ni bilo potrebno to. Istina, meni je Borenović rekao da imaju izvještaj na 300 strana, ja ne znam šta je pisao na 300 stranica", rekao je Lepir.

Lepir je rekao da nije tačno da se da se kvalifikacija poklopila s onom o kojoj su govorili u Anketnom odboru.

"To nije tačno. U ovom slučaju imamo samo dvije mogućnosti, ili je zades ili je ubistvo. Zades znači – sam pao, a opozicija prihvata tezu sa ulice da je ubistvo bilo na takav način da je zarobljen, pretučen, zlostavljan, silovan i bačen. To je razlika, mi smo definisali ubistvo u naredbi os provođenju istrage kako se desilo. Svađa – presija i alternativa. Da je najverovatnije bježao jer se bojao ili ga je neko gurnuo. To je razlika od one kvalifikacije. Ono je kvalifikovano kao teško ubistvo, a ovo ubistvo i način izvršenja", rekao je Lepir.

(NN/ATV)

Komentari / 143

Ostavite komentar
Name

Zika.

05.07.2018 19:55

Narode RS-e cujete li vi ovoga muljatora kako izmislja mebuloze, ovakav se nece zadugo roditi sram ga bilo zemlje po kojoj gazi. Zasto smo se borili i izborili zmo se da ponama pisa ko kod stigne od vladajucih institucija. Velika zalost i tuga.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

05.07.2018 20:17

Leptiru sram te bilo.

Name

DIKTATORI

05.07.2018 20:22

Lepir korumpirani vampir zombi Ocito da u sudstvu i policiji glavnu rijec vodi Dodik. Jel vi Srbi stvarno volite diktatore, Balkanski prostor Srpska i Srbija Dodik Vucic STRAHO VLADA, ALAL VAM VERA SRBI

Name

Mihajlo

05.07.2018 20:29

Sramota da ne moze biti veca. e moj leptiru bruko.

Name

Romanija

05.07.2018 20:30

Zapetljali se tužioci i MUP u vlastite laži.Mnogo puta su nas slagali,nisu normalni ako misle da ćemo im sad vjerovati.Pokušavaju da se "operu" poluistinama.

Name

Marinko

05.07.2018 20:34

Leptiru znas li ti sta pricas, treba da se stide tvoji potomci. Bruka.

Name

Kiki

05.07.2018 20:49

Ako je sad ovaj svjedok, cuo glasove 3 do 4 covjeka, ukljucujuci i Davida a nije ih vidio ...kako zna da je to glas BAS od Davida glas ...ako ih nije vidio??? Malo mi je ta teorija u najmanju ruku cudna. Ja ako sam cuo 3-4 glasa a nisam ih vidio..ja ne bi nikad garantovao kao Lepir da je to ukljucujuci i Davidov glas i da ih ije bilo 3 do 4...glupost xxxl ..pa moglo ih je biti 18 a da nisu pricali..klimava teorija.

Name

@#@

05.07.2018 20:51

Срам те било Лепиру. Имаш ли дјецу. Устај народе док још није касно. Данас Давид а сутра ко зна чије дијете!!!!! ЗАШТИТИМО ДЈЕЦУ !!!!!

Name

PRICA BAJKE

05.07.2018 21:13

Nema povreda, ni jedan zub... Kako ovog nije sramota, sjede glave i brade, a laze. Tek sada je jasno da se istina ne sme saznati. Opet prica puna nebuloza. Ko ovoga ovako jadnog drzi u tuzilastvu. Recenice ne zna sastavit... Kakav tuzilac, takva odluka...

Name

Sramota

05.07.2018 21:26

lepire sto se nemanes posla kojeg neznas raditi joj se tebi samodok istina dodje,a brzoce lazove jedan sram te bilo.

Name

Bl

05.07.2018 23:15

Hahahaah kara lepir a,usi zavrce. A sta ste kontali da ce mlatiti i prixati kao pjanac Davor?

Name

ŽIKA Ž

06.07.2018 05:12

LEPIRU STIDI SE GENERACIJE PRAVNIKA. DODIK TE JE NABIO NA ONU STVAR I RADI SA VAMA ŠTO HOĆE.

Name

kriminalci na celu RS

06.07.2018 05:22

"Ne vide se tragovi vezanja ruku", znaci nije otet i mucen? Ovo je kompletan idiot! Samo Lepiru nemas dokaza za svoje lazi--

Name

Sale

06.07.2018 05:43

Kada se medijski i svakodnevno vrši pritisak da je ubistvo izvršeno mučki, planirano, da je silovan onda je teško tim ljudima prihvatiti istinu ako je drugačija od njihovog uvjerenja. Neka kažu narodu ako znaju (kao što kažu) ime ubica, puste svoje snimke i ko su osobe koje su se htjele nagoditi i neka se te osobe procesuiraju i svi zadovoljni. Ovdje se izgleda svi igraju sa ubistvo mladića.

Name

Mrko

06.07.2018 06:34

Ne fali mu ni jedan zub a objavljena fotografija na kome mu je izbijena skoro cijela vilica.Stvrno smijesno...

Name

Nindža za Bl

06.07.2018 06:56

Karajte ti i Leptir zajedno, imam farmu koza,alpske,tamno crvene,mlade a jarca nemam,pa evo prilike za vas dvojicu.Samo se brinem kakve ce potomke ojariti,hoće li biti kako treba,da ne budu klempavi i glupi kao ti i Leptir!

Name

Re

06.07.2018 07:09

Prosla su vremena kad ste vi iz szp naredjivali sudstvu i tuzilasvu i slusali sto vama odgovara.

Name

Re

06.07.2018 07:14

A Jesu ovi navalili private KO da sve znate napadate covjeka bez ikakvi dokaze Ali vama nije cilj istina nego napadat institucija RS stid vas bilo gotovi szp.

Name

M

06.07.2018 07:34

“DIKTATORI” ne lupaj gluposti. Ni u ostalim banana državicama ( ex juga ) ne Cvataju ruže... već kao sto si spomenuo diktatori raznih profila.

Name

Ja kao grdjanin

06.07.2018 07:48

Kazem jadan ti je ovakav sudija koji samo tu sedi da prima platu,a nesmije ni jednu oluku donijeti samostalno sto nece pitati dodika,cak ni otici piskiti bez njegove dozvole.I tako redom sve istitucije su jedan covek koji se pita.

Name

Xxy

06.07.2018 08:01

Jel to Lepir hoce da kaze da su Davida toliko ljubili da su mu glavu udubili. Smjesi vam se svima dugogodisnja robija olosi uhljebljeni!

Name

Pravda za Davida

06.07.2018 11:14

A ovaj se upetljao ko pile u kucinu..."NISAM JA KRIV...NISAM JA KRIV"A mozda i izadje sa drugim izlaganjem kada bude pogledao emisiju pa kada vidi koje je nebuloze govorio..i koliko laze....Fuj Lepiru sram da te bude ..stidi se svog izgleda..sram da te bude od tvoje familije... fuj...fuj..

Name

ATV

05.07.2018 19:55

IZVJEŠTAJI SA ATV NISU VALIDNI ZA NARODNE MASE.OPET REŽIMSKI NASTUP

ODGOVORITE
Name

Zero

05.07.2018 21:06

Karan nema licencu ...aparat za drogu nije bio bas nesto uredu..slovenac vidio Davida sa visokom stopom sigurnosti od 70 %...onih drugih 30 % slovenac tipuje na Elvis Prislija..ma daj..komedija.

Name

Skeptik

06.07.2018 06:26

Kažu da i odijelo odaje čovjeka. Recimo, ljudi sa crnim ili plavim odijelima su samostalni, neovisni u svom poslu i u donošenju svojih odluka. Ljudi koje nose BRAON odijela su SLUGE i sprovode nečijje odluke tj. nisu samostalni u donošenju svojih odluka. Vidite odijelo LEPTIRA, sve je jasno.

Name

RE ZERO

06.07.2018 06:37

Slovenac iz Cetinja koji je identifikovao Davida sa snimka tvrdi da nije istina da je sa 80% vjerovatnoće utvrdio da je to David kao što tvrde Lukač i Leptir.On je demantovao tu vijest navodeći da dotični sa snimka odgovara po visini i broju cipela, ništa više.

Name

Re

06.07.2018 06:37

Sve je jasno....ubijaju, otimaju, kradu, lažu i nikad ne odgovaraju...a mi ćutimo...valjda su majke radjale junake...

Name

NASTAVAK

06.07.2018 09:00

DOSTA TEORIJA ZAVJERE, PROTESTI ZA SMJENU LEPIRA HITNO. U NJEMU SE KRIJU SVE TAJNE SRAM TE BILO. TREBA NAM ISTINA A NA ČIJOJ JE STRANI OPŠTE NIJE BITNO DOSTA SUDIJA I ZAŠTIĆENI MEDVJEDA.

Name

Po uzoru na precednika napred!

07.07.2018 05:24

Lepir je tipican predstavnik nase elite: neuk a bolesno ambiciozan!

Name

Re

07.07.2018 12:50

E baš je pravi leptir, ne preziva se slučajno tako.

Name

Željo prijatelju

05.07.2018 19:59

Jesil bio prisutan kad znaš da nije otet i da a nije mučen? Ne uvaljuj se više, ako Boga znaš!

ODGOVORITE
Name

Zli Gargamel

05.07.2018 20:28

Jesil ti bio kad su ga oteli i mucili vole jedan

Name

Re Željo prijatelju

05.07.2018 20:55

A ti nešto znaš,znači bio si prisutan pa si siguran,ili si samo ostrašćen protiv policije i države Republike Srbske i njenih institucija,majmune.

Name

@ zli gargamel

05.07.2018 21:21

Marš u rupu, mišu mekinjaru!

Name

Bili.

05.07.2018 20:02

Narod pod Hitno mora na ulice ako zeli da spasi ovo malo jos sto je ostalo od R S -e koja je krvlju natopljena i stvorena.

ODGOVORITE
Name

BOT

05.07.2018 20:56

A i ti bi na ulicu,jel?Pa ajd da vidimo.

Name

Borik Banja Luka

05.07.2018 21:12

Evo upravo sad u 23.04h na Akvani u Boriku održava se nekakav rok koncert. U sred naselju sa skoro 20 000 stanovnika . Nema šanse da se spava. Ovo je teror gradske vlasti nad svojim stanovništvom. Kada sam nazvao POLICIJU rekli su mi da koncert ima odobrenje. Znači, grad sa Radojičićem je dalo odobrenje da njeni građani večeras u SRED RADNE NEDELJE neće spavati. Borik je radničko naselje,ljudi ustaju rano i idu na posao. I ti građani koji rade oni plaćaju porez i finansira tu vlast koja im ne da spavati. Nije to prvi put. SRAMOTA. Ali utjeha nam je svima ovde da se oktobar bliži .

Name

kole

06.07.2018 02:51

Ako si je ti stvarao ,ja odoh odavde,ali jedno sigurno da ti neces vladati sa svojima.

Name

baka

06.07.2018 04:34

Narod je vec sto dana na ulicama,samo oni jos nisu shvatili da su gotovi.

Name

kkk

06.07.2018 06:31

Kada nema koncerata onda ne valja vlast,nista ne organizuju. Svi cujemo muziku kada je na Kastelu koncert pa se ne bunimo.

Name

Dado

05.07.2018 20:02

Gospdine Lepiru mislim da si veceras govorio kao podparol Mupa toj jeste krminilane grupe Lukac ,Ilic Culum.veceras sta si izrekao ima da se stide I tvoji praucadi Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

gavran

06.07.2018 02:53

Lepira nije postavljao ni mup ni pozicija,nego organi tzv bih..Ko bi vama odgovarao?neko ko bi rekao vasu istinu.

Name

Vuk

05.07.2018 20:13

Znači ova korumpirana kreatura kaže da je pokojni David sam sebi nanio onakve i onolike povrede.Njegova izjava vrijeđa svakog normalnog čovjeka , vrijeme ja za umirovljenje ili bukagije.

ODGOVORITE
Name

Zli Gargamel

05.07.2018 20:28

Koje povrede ?

Name

Re zli

05.07.2018 20:49

Drote, coravoj kokosi je dzaba namigivati.

Name

RE:Zli Gargamel

05.07.2018 20:53

PA TI PORED STO SI SLIJEP JOS SI I GLUP.

Name

Pravda

05.07.2018 20:13

Jel ovaj svjestan svoje nesvijesti?Jel on svjestan sta prica?no coment

ODGOVORITE
Name

x

05.07.2018 20:40

Ludilo,pa ni on sam u ovo ne vjeruje

Name

BOT

05.07.2018 20:57

Čega si ti svjestan?

Name

Naravno

05.07.2018 21:28

Da ne vjeruje, al mora da priča kako mu se kaže, uzeo je onaj stan u BG od tog nekakvog Muje, i sad ga imaju u šaci. Isto kao dr Karana, što ka*aju, zbok njegovih grešaka.

Name

ovaj isti baja

05.07.2018 20:18

Sad prica jedno sad drugo dobio sigurno kritiku od baje.

ODGOVORITE
Name

Koja

06.07.2018 06:16

Sramota ,covjek sjede brade i kose ,laze ,u slutbi Rudonjinoj ,nakon Lepirovih itlava ,masovan izlazak na ulice i trgove ,bandu konacno otjerati ,narod zeli bolji zivot i pravdu..

Name

U straha su velike oči

05.07.2018 20:23

Lepiru,tebi je najpametnije da ćutiš,odnosno ti si najpametniji kad ćutiš.zaista ne mogu da vjerujem da tako nepismeni ljudi rade na takvim funkcijama. Lepiru iz naredbe se vidi da si nepismen,ili ti nisi pisao naredbu ili si nepismen. Marš djubre jedno,kako te nije sramota,tolike godine radiš u sudu tako nepismen. LAŽOVE,NAKAZO

ODGOVORITE
Name

LJUTA GUJA,MICO MOJ!!!

05.07.2018 20:51

Ovaj KRETEN laze i kad CUTI! Gledajte mu pogled! Ukopa se i veceras! Fuuuuuuuj,GAD! PRAVDA I ISTINA ZA DAVIDA!!!

Name

BOT

05.07.2018 20:58

I za tebe isto važi,pošto se nisi nešto iskazao pismenošću.

Name

M

06.07.2018 04:07

Lepiru,kretenu,da li si pijan,nenormalan ili drogiran??? Kakva si ti budala i nepismen čovjek i ti Republički tužilac,jadna majko,jadne republike i tužilaštva.

Name

Za Bota Idiota

06.07.2018 05:58

Može biti al'ne mora značiti",ali ja nisam Republički javni tužilac,tako da moja pismenost nije od nekog posebnog značaja za ljudske živote.Bote IDIOTE i NAKAZO

Name

Bas

06.07.2018 06:23

Dobro da je Lepir ,neko ga je smisljeno pozvao da svojim izjavama,glupostima ,nebuloama jos jedan put pokaze da je u sluzbi rezima i da nije sposoban da dvije koze cuva .Sad je rezim pokazao da krije ubice Davidove ,krije ih jer je neko sin ili sinovi od pogani na vlasti...Sad si ga Lepire popus...Ko ti moze vjerovati?

Name

Gavro

06.07.2018 06:54

Vidi vidi u MUP-u imamo i Lektora.Za Hanibala sam znao još i ranije , a za ovog pravopisnog prvi put vidjeh jutros i iznenadili ste me.Bogami ste napredovali , imate lizaljku od mene.

Name

Jaaa

05.07.2018 20:32

Ovi definitivno nisu normalni, ovo je strasno, sto vise objasnjavaju sve vise se ukopavaju, sad je svima jasno sta se desava, stvarno su bruka i sramota za srpski narod!!!!

ODGOVORITE
Name

Focak

05.07.2018 20:32

Za one koji ne znaju sledece cu objasniti !!! Kada covjeka dave ili se recimo objesi, ta ista osoba bez obzira na starosnu dob ispusta sjemenu tecnost ( usled hipoksije) . Mladic nije imao donji ves na sebi kada mu je tijelo bilo na obdukciji !!! Slabo ko da hoda gradom bez donjeg vesa te znaci da je bio negdje skinut , skinuli su donji ves( gacice ) bas radi sjemene tecnosti ( sperme) i ponovo obucen i bacen u kanalizaciju.. JASNO I GLASNO KAZEM..UBILI SU MOMKA( mozda nije bio cvjecka) AL ZATASKALI SU UBISTVO JER IM SE MOZE ! Dokle ce moci, odlucice narod ..Licno nemam povjerenja u ovu vlast jer se u Foci svasta desava cudno..Policija je apsolutno korumpirana, sirotinja jedino ispasta !!!

ODGOVORITE
Name

BOT

05.07.2018 21:01

Ti tako misliš.Izvoli preko grane,pa tamo razmišljaj.

Name

Za Fočak

05.07.2018 21:34

Imao je on donji veš (postoje fotografije prije obdukcije, gdje se vidi donji veš), ali je isti, u medjuvremenu, nestao, vjerovatno iz razloga koje navodiš!

Name

Mladen

06.07.2018 05:08

Smanji gledanje serija. Csi i slicno.

Name

re BOT

06.07.2018 05:57

Aj ne seri više majke ti sa svojim komentarima.

Name

Za Bota Idiota

06.07.2018 06:01

Bot Idiot je izgleda "magistar pravnih nauka" ili ono djubre Ilić. Bote-Idiote koliko ti plaćaju da visiš ovdje?

Name

lažov

05.07.2018 20:34

100 dana do pokretanja istrage koliko će trajati istraga

ODGOVORITE
Name

xyz

05.07.2018 21:46

Deset godina, kao i za Vukelića...

Name

Beli Srbin

05.07.2018 20:38

Ti pošteno radio hahaha kako ti radio tako ti unučad i praunučad živela Boga ima ja neznam kako se zove ali znam da postoji. Amin Bože daj!

ODGOVORITE
Name

BOT

05.07.2018 21:02

Kako znaš da postoji.Ajde prosvetli i nas neuke nevernike,pička ti materina.

Name

Crni Srbin od lijepog zivota

06.07.2018 05:25

Leptiru,začepi tu svoju smrdljivu gubicu,pogani jedna,svi ste VI pogan, ko vama vise vjeruje,niko,osim vas i vaših dupelizaca,marš stoko!

Name

Za Bota Idiota

06.07.2018 06:05

Bote-Idiote,kako ti se da,da ljude koje ne poznaješ,napadaš i tako histerično reaguješ,takva reakcija je ipak odraz niže inteligencije.Ipak mislim da si ti "magistar pravnih nauka"-Lukač.

Name

Vuk

06.07.2018 06:50

Bio kod nas šaljivdžija pop i volio otići u kafanu i malo obići parohijane u tom objektu, Tamo u kafani je radila dobra konobarica koja ga je usput pomalo zajebavala .Puna kafana pita ona popa"Pope kako znaš da ima boga kad ga nikad nisi vidio"Pop lijepo odgovori; "Znam ja i da ti imaš p.....u al je nikad nisam vidio".Ti se bote malo upristoji i ne psuj puno ,tako psuju samo p....e. Stići će te kazna božija malo kasnije ,a ljudska vrlo brzo.Da li smo to izgubili živce sad ste samo botovi bez onih glupih vam imena ,Naravučenije izvuci sam ako znaš šta , a ako ne oformite istražni tim.Nakon godine dana stići će i nekakvo saopštenje.

Name

Dno dna

05.07.2018 20:42

KOJE lud a ko zbunjen DOSTA je narodu nepismenih I podobnih. Ako laze koza rog nelaze KOJE djetetu onakve range nanio

ODGOVORITE
Name

BOT

05.07.2018 21:03

I ti si dno dna,tako pismen,a komentarišeš nešto o čemu pojma nemaš.

Name

b luka

05.07.2018 22:14

Jedino je ta zena svjedok cula galamu,ostali stanari ulice izgleda imaju problema sa sluhom.

Name

Za Bota Idiota

06.07.2018 06:07

Halo "magistre"Lukač jesi to ti,skriven iza Bota-Idiota?

Name

Srbac

05.07.2018 20:47

Provjereni diplomirani lažov iz Srbca još i kukavica poznata,plaši se svoje sjene!

ODGOVORITE
Name

Dado D.

05.07.2018 21:29

Jos malo ce u advokaturu pa narode bujrum.

Name

T

05.07.2018 21:31

I meni bas smjesno izgleda ovaj.... Ne poznajem ga, ali mi je bezveznjakovic...

Name

za Srbac

05.07.2018 22:00

Preko 40 godina je intelektualac, 40 godina radi u nekim institucijama i obavlja jako važne funkcije, 40 godina komunicira sa ljudima, a priča kao da je juče došao prvi put u grad sa sela. Čovjek se ne zna izražavati, vokabular mu je nula i uz to sve zavija dok priča. Bruka!!!

Name

Re T

06.07.2018 15:39

Čovjek je kompletan idiot. Bahat bez pokrića, ne znam kakvo obrazovanje ima, ali deluje kao da nema nikakvo. Izražava se kao da priča ispred seoske prodavnice, o fizičkom izgledu neću da sudim, ali mislim da mu ga je Bog dao u skladu sa karakterom. Strašno ko donosi odluke o životu i smrti u ovoj zemlji.

Name

Dario

05.07.2018 20:54

MAFIJA IMA DRZAVU KOJU SU OTELI OD NARODA U DOGOVORU SA MEDJUNARODNOM ZAJEDNICOM KOJA IM DAJE DA KRADU NAROD I DRZAVNE RESURSE A ZAUZVRAT DA IZDAJU SVOJ NAROD LOSIM ODLUKAMA,PLJACKOM,UBISTVIMA,RASELJAVANJEM A TO MILOKRAD SA SVOJOM SEKTOM NAJBOLJE RADI.

ODGOVORITE
Name

Zoran BL

05.07.2018 21:05

Ljudi moji,pa je li moguce da je ovaj debil tužilac?Šta on misli da ce mu ova priča proci?Pa i djeca izmišljaju uvjerljivije priče od ove.Strašno.

ODGOVORITE
Name

Zoki

05.07.2018 21:11

Da te ne poznajem nista nebi rekao,ali posto te poznajem kao samog sebe,mogu ti reci da si bio i ostao idiot nevidjen na ovim prostorima,da si nezapamceni manipulator i lazov.Kretencino kako te nije sramota,a posto si iz Srpca nije ni cudo.

ODGOVORITE
Name

Laki

05.07.2018 21:12

Čovječe kad lažeš laži da bude uvjerljivo a ne ovoliko prozirno,zacrvenio se u licu i ušima,strah u očima,govoriš nepovezano....

ODGOVORITE
Name

Da li smo debili?

05.07.2018 21:17

A objašnjenje za Karanov nalaz o drogi i aparatu je vrh idiotizma. O majko moja ko nam kroji sudbinu.

ODGOVORITE
Name

Oči

05.07.2018 21:20

Svjedok nesto čuo,pad u vodu al nikog nije vidio...SVJEDOK...Pronadjen u alkohol,u srednje pijanom,stanju,A nije bilo Droge...Za drogu aparat nije pouzdan...Poslao sam zamjenika tuzioca u Zagreb,molio direktora,da analizu urade za 7 dana, dir zove izvinjava se,SVI moji strucnjaci NAJBOLJI su otisli na Kogres negde na more.2 sedmice nece doci..JA SAM SE UHVATI ZA GLAVU..Nisam JA kriv visa sila..Greska je bila u tome sto koferec. Zza novinare posle pronalaska tjela Davida ,bez tuzioca bila greska...Ja neznam sta je Borenovic pisao na 300 stranica...LJUDI NARODE ..OVO JE IZJAVA....NEMOGU DA VJERUEM KAKVIH PODUDARNOSTI....zamislite cak i oni iz ZAGREBA otisli na kogres,a neko cuo a nije vidi....NEMOGU DA DODJEM SEBI...OVO NEMA NA PLANETI ZEMLJI...

ODGOVORITE
Name

STRASNO

05.07.2018 21:23

JE LI MOGUCE DA OVO PRICA JEDAN GLAVNI TUZILAC. JE LI LJUDI OVO MOGUCE??????

ODGOVORITE
Name

U straha su velike oči

06.07.2018 06:12

Da,da ovo je Republički glavni tužilac,kakva li je jadna republika. Jadna majko,sramote,polupismen čovjek.

Name

sta reći više

05.07.2018 21:36

STA REĆI NA OVO SVE? Pa sunce vam vaše šta radite od djeteta mrtvog, jebem li vam porijeklo!

ODGOVORITE
Name

Nezamislivo

05.07.2018 21:46

Najlakše je provjeriti da li je Kemijskotoksikološki laboratorij Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu imao sve svoje stručnjake dvije sedmice na kongresu pa samim tim i nije mogao izdati toksikološki nalaz/mišljenje za bilo koji uzorak pa ni za taj što su kao lično donijeli iz Banja Luke.

ODGOVORITE
Name

Joja

06.07.2018 13:35

Jednostavno je nemoguce da posalju sve ljude na nekakav seminar..uvjek ostaje toliko uposlenih da mogu u punom kapacitetu raditi..e sad ..kod ovog Leptira je sve moguce..Karan nema licence, aparati za kontrolu droge pokvareni..slovenac se zaebo..jbg...bas je ovaj leptir baksuz, nije on kriv.

Name

PRAVDA

05.07.2018 21:52

NARODE, SHVATITE ,ON JE COVJEK KOJI SE NIKADA NIJE SUOCIO NI SA KAKVIM PROBLEMOM, NIKAD SE NASEKIRAO, NIKAD SE ZAMISLIO .. ON NEMA TU SVIJES DA SHVATI KOLIKO JE NEREALNO TO STO PRICA. ON JEDNOSTAVNO NEMA RAZVIJEN SISTEM DA SE ARGUMENTOVANO OD NECEG BRANI JER ZIVI KAO BUBREG U LOJU I TAKVA MU JE POZICIJA CITAV ZIVOT ,DA ST KAZE TAKO BIVA, STO POZELI TO DOBIVA ITD. I MOJ NARODE KOLIKO OVAKVIH MI SVOJIM KRVAVIM ZNOJEM HRANIMO I NOSIMO NA GRBACI. OVO PRICA GLAVNOG TUZIOCA, OVO JE PRICA KOJU RETARDIRANO DIJETE NEBI PRIHVATILO.

ODGOVORITE
Name

Lazov

05.07.2018 22:00

All ovaj laze .koga prikrivaju p..da im materina!!? ??

ODGOVORITE
Name

LEPTIRICU

05.07.2018 22:10

PA JER LAZES SVOJ NAROD PA DRUZE SUDIJA TI ZNAS DA LAZES I OPET PONOVO LAZES PA STO DRUZE SUDIJA NISI ODMA REKO PRIJE TRI MJESECA DA IMATE SVJEDOKA STO ZATO STO STE VI TOG SVJEDOKA IZMISLILI NAPRAVILI,EBEM VAM SUNCE ZARENO POKVARENO TI DODIK LUKAC ZUJE SVI CETE BITI ODGOVORNI ZA SVE OVO NAROD CE VAS RAZAPET JER LAZETE MAJMUNI JEDNI

ODGOVORITE
Name

BOBA

05.07.2018 22:17

LJUDI DA LI JE MOGUĆE DA LEPIR OBAVLJA OVU FUNKCIJU .MENI JE BILO NEPRIJATNO GA GLEDATI A SLUŠATI DA I NE PRIČAM .NEKA MI BOG OPROSTI ALI ON JE SAMO ZA SREZA I TO ONOG PRIJE RATA.OVO ŠTO JE ON PRIČAO IMAM DOJAM DA BI ČOVIJEK SA ČETRI RAZREDA JOŠ SA ISKUSTVOM BOLJE OBRAZLOŽIO.KAKVI NAM LJUDI ISPLIVAŠE NEKA NAM JE BOG NA POMOĆI MENE JE SRAMOTA ŠTO SU GLAVNE KARIKE OVAKVI KAO ON.NARODE OSVIJESTI SE.DOTAKLI SMO DNO.

ODGOVORITE
Name

NENA

05.07.2018 22:17

SRAMI SE LEPIRU ZATASKAO SI UBISTVO PROLE DRAZENKA ZAJEDNO SA TUZIOCEM SASOM LABOTICEM,IMA BOGA.

ODGOVORITE
Name

Stan

05.07.2018 22:17

Lepir jesi prodao stan na Autokomandi.

ODGOVORITE
Name

sipovo

05.07.2018 22:41

A čakija, laptop,USB,180 KM ... 100 dana pričaili da je narkoman i pljačkaš, nije prošlo e neće ni ovo. Ovi ne odustaju stvarno misle da će neko normalan povjerovati u ove nebuloze.

ODGOVORITE
Name

Sve po direktivi vrhovnog vođe

05.07.2018 22:51

Šta ovaj režimski skot priča ?

ODGOVORITE
Name

Dragica

05.07.2018 22:57

Govno jedno srbačko , ne smiješ da govoriš istinu jer ti Dodik i njegova ekipa kroje tekst za javnost. Smradu jedan matori. Po svemu sudeći vaš časovnik dobrano otkucava, evo oktobra.

ODGOVORITE
Name

Tina

05.07.2018 22:58

Pojavio se svjedok koji nista nije vidio ! Lopovluk nevidjeni.Nisam mislila ali sad cu otici da podrzim skup.

ODGOVORITE
Name

Anna

05.07.2018 23:07

Ko odnese pare u Zagreb? "Viša sila"

ODGOVORITE
Name

Xy

05.07.2018 23:23

Ovaj čovjek je totalna budala! Prvo kaže da ne zna šta je Borenović pisao na 300 strana, što navodi na zaključak da nije ni čitao izvještaj anketnog odbora ,a onda komentariše kako je slučaj okarakterisan u tom istom izvještaju. Očito ,opet laže!

ODGOVORITE
Name

milan

05.07.2018 23:40

Pa ti si Leptiru tolko namazan da je to strašno.Ko si ti uopšte i šta radiš u tužilaštvu lopove..Pa ti i ekipa ste se tolko uvalili da vas ništa izvaditi nemože.Pa ti si tolko drzak i bezobrazan i vrijeđaš inteligenciju čitaoca.Pa zar neko može vjerovati više u nebuloze koje iznositi.Vidim borite se na svim frontovima odjednom,gostujete(tv,novine)dajete izjave i ti i Lukač i Dodik i drugi kojekakvi politički analitičari(poltroni).Pa nećete Leptire gotovi ste.Vi ste ološ kakav nisam vidio do sad.Ne vjeruje vam niko više tužioče jer ste petljanac u najmanju ruku,a sve su prilike da ste mafijaš(poltron).Vidjećemo kad se završi istraga nad vama g.tužioče i vašom ekipicom.

ODGOVORITE
Name

BOSNA

06.07.2018 03:48

Majmune nas pravis budalama. Cijeli svijet je VIDJEO obdukcione slike.

ODGOVORITE
Name

Miroslava

06.07.2018 04:34

Lepira na poligraf, laze dok zine. Sramota ko nam sjedi u tuzilstvu. Zato je Dodik mogao tuziti sam sebe. Pa pogleajte ove spodobe..

ODGOVORITE
Name

Baja

06.07.2018 05:08

On i baja u dogovoru 100 posto .Sad se vidi po izjavama jednog i drugog da je to sve organizovano.Baja je odmah danas rekao da narod nema potrebe biti vise na protestima .Njega to muci a lepir da skine pritisak sa sebeNema jos nikakve garancije da ce slucaj biti rijesn.Sinoc lepir izjavio kako u SAD samo 15 posto ubistava bude rijeseno!!On se unaprijed pravda eto ako ne rijesimo i drugi ne mogu rijesiti.To je stvarno neljudski a i bezobrazno!!

ODGOVORITE
Name

Modesty

06.07.2018 05:19

Au, sto lagis. Krajem aprila je vec procurila prica o toj Sladji, svjedoku, a ne u zadnje vrijeme. Da imas dignitet, znanje i karakter ne bi bio na celu Okruznog tuzilastva. Ne da mi se pisati, a ima toga jos u ovom sto si pljusno a ostade ziv. Lepiru, ti si mis.

ODGOVORITE
Name

VRS

06.07.2018 05:21

Bas najbolji otisli 15 dana na seminar.

ODGOVORITE
Name

DOBOJ

06.07.2018 05:21

A jal covjek lupa majko mila.Dobro mi i zivimo ko nam sve vodi instiitucije.Pa oni se opet (tuzilastvo) upetljavaju sve vise i vise jos nista nisu rijesili.Cuj njegova izjava kako dobija podrsku od ljudi kad ga sretnu na ulici?????Sad vidim zasto omladina odlazi nece ovakve da gledaju i u pravu su milion posto!!!

ODGOVORITE
Name

Don

06.07.2018 05:22

Zbog čega su onda MUP RS i Lukač požurili sa izjavom da je David drogeraš?! Gospodo na osnovu čega ste to tvrdili?

ODGOVORITE
Name

Laktasi

06.07.2018 05:27

Ovaj je prolupo dobijo je prijetnju od diktatora dodika kako ga nije sramota ovako pricati o povredama djeteta svi smo vidjeli sto je otac objavijo od obdukcije sram ga bilo fuj...

ODGOVORITE
Name

Neznalica

06.07.2018 05:30

Kad uporedim moga sina i njegove drugove koji imaju po 13 godina i ovogg tuzioca lepira. Djeca su naprednija pametnija pismenija sposobnija itd od ovog naseg TUZIOCA!!!O boze ko kod nas u RS obavlja najznacajnije funkcije.

ODGOVORITE
Name

DOBOJ

06.07.2018 05:59

Ljudi moji ja strucnjaka?? Ili nesto trosi (droge teze)ili je stvarno toliko glup??

ODGOVORITE
Name

BI

06.07.2018 06:09

Ako me stigna ona Biblijska "kako sijes, tako zanjes" i dozivim Davorovu bol, sjeticu se tog covjeka. I njegovog mucenicki stradalog djeteta.

ODGOVORITE
Name

Sofer

06.07.2018 06:10

I rudonja ga sada napada a sam je kopao da preko zvalavog m. tegeltije na mjesta tuzilastva postavlja nesposobne a nagodneb 'pravnike'. RUDONJA je svarcer i sibicar bez trunke casti i obraza takva mu je cijela SEKTA !

ODGOVORITE
Name

Ozzy

06.07.2018 06:24

Znaci tvrdi da ne fali ni jedan zub. Nema lomova. David tvrdi suprotno. Rjesenje je jednostavno. Ekshumacija, novi patoloski nalaz sa stranog neutralnog terena. Pa onda ako smo u pravu, pravac sud u Strazburu i da se usput konacno skine jaram ovom napacenom narodu, i rijesi mafijaske vlasti. PRAVDA ZA DAVIDA!!!

ODGOVORITE
Name

m

06.07.2018 06:54

Potukao se sa trojicom, pa se onda prepao galame dvojice......kako vas nije sramota.....fuuuuujj

ODGOVORITE
Name

Smradu jedan

06.07.2018 07:07

Reci Lukaču i Iliću da ti je istraga tajna, pokreni postupak protiv njih zbog neovlaštenog otkrivanja detalja istrage. Ponašaju se kao da su glasnogovornici tužilaštva, a ti apsolutno ne reaguješ!!! LAŽEŠ! Spominjali ste SVE svjedoke koji su vam se uklapali u vašu verziju cijelo vrijeme: ljudi po kafićima, žena iz pekare Zmijanje... ma fuj! Kako spavaš Lepiru?!

ODGOVORITE
Name

Dljak

06.07.2018 07:10

KOnferencija za novinare bez tužioca 26.03. ti bila greška, a Lukač ti je opet održao i otkrio detalje istrage i ti OPET ne reaguješ! Ti si SLUGA ZLA...

ODGOVORITE
Name

M

06.07.2018 07:31

“viša sila” ti presudila...

ODGOVORITE
Name

Radovan

06.07.2018 07:35

Ma sta ti leprikornu pricas. Sta bi radio da neko otme prebije ubije onog tvog ludog sina a svi po gradu znaju kakav je i sta radi. Pobjegao si iz Srpca malen ti je bio svi su sve znali. . ali i Banjalula ti uskoro zateze kais oko vrata. Vrijeme moj Lepire vrijeme. Nista se ne brini. Na Tunjice cete i ti i Vreco i svi ostali. Pravda ce doci po vas . A Vi dotad pokusajte lijepo i mirno spavati

ODGOVORITE
Name

Miroslav

06.07.2018 07:46

A sta rece kod svjedoka ..taj svejedok je samo nesto cuo galamu viku prepao se nije izlazio nije nikog vidio - pa.sto nije zvao policiju majku mu njegovu ako se toliko prepao pa zaboravio da posti sledeci dan! - da doslovce sve tako pise u naredbi. e moje budale prava vi vidjeli niste.Vi ste obicni ugladjeni krominalci.

ODGOVORITE
Name

Rialiti souu

06.07.2018 07:49

David nije bio u kuci....DOKAZANO.....David nije imao LSD u sebi...DOKAZANO....David nema muljnog sadrzaja iz pluca DOKAZANO...Davidovo tjelo provedeno 6 dana u vodi i to kanalizaciji...ne lici ma tjelo toliko vremena u vodi..Tetura ,pijan,drogiran ,krade u kuci 50 min, a NIKO NISTA NE CUJE..Odjednom teta cuje galamu i ČAK pad u vodu, al nikoga ne vidi..i to nakon 3 mjeseca izjava u javnost,a navodno izjavu ste uzeli u aprilu,a sad teta spominjete....ovo je gore od PRES KOFERECIJE..Kao sto KARAN rece KIKICE ,znate vec o kom se licu radi,u nekoj od izjava naravno mlateci rukama u njegovom stilu..On po kikicama odredjuje OSOBU,a ne posjeduje ni labaratoriju,ni strucnjake...KAKVI APSURDI,a da nepricamo NESPORNO OVDE JE NESPORNO ZADESNA SMRT,,pa gos ILIC na AO kaze nije tacno nisam tako rekao...OVO NEMA NA SVJETU BJELOM..ČUDOM SE ČUDIM..ZEMLJO OTVORISE

ODGOVORITE
Name

Lln

06.07.2018 07:51

Mars lazove jedan nepismeni , kako vas nije sramota !!!!

ODGOVORITE
Name

UZAS

06.07.2018 08:22

NARODE RS, JELI MOGUCE DA OVAKO PRICA JEDAN TUZILAC? JELI MOGUCE DA ON MISLI DA IKO OVO VJERUJE??? OVO JE PROVIDNIJE I LICEMJERNIJE OD ONE KOFERENCIJE. OVO NIJE NORMALNO. MI SMO SVI LUDI, MI SMO STOKA.

ODGOVORITE
Name

D

06.07.2018 09:19

Dole Predcjednik i vlada.

ODGOVORITE
Name

Kota

06.07.2018 10:06

Tuzilastvo je korumpirano to se zna vec odavno imas pare kupis slobodu nemas lezis.....kupis uslivnu osudu jebes dokaze koga je to briga ko to jos gleda....

Name

Nelogicno

08.07.2018 17:57

Zasto je mup tj ministar zurio da zatvori istragu to je trazio od tebe kao glavnog tuzioca nije li ti to malo cudno da to tako brzo trazi neko i to bas ministar policije?????

Name

Ckalja

06.07.2018 09:58

Konju zasto nisi pidigao optuznicu protiv Darka Iljca za ometanje istrage i lazni kvalifikacija.. !!!!!!!!!!!!!!!÷÷÷÷?????.?..

ODGOVORITE
Name

Stipan

06.07.2018 15:38

Svjedok se pojavio nakon sto dana ovo su price za predskolski uzrast....sta je sa fejzbukom momak je objavio imena ako mu se desi ko je kriv pa oni su ga ganjali proganjali i ubili. Idioti eto momak sam trco maraton u tri ujutro sotone jedne.

ODGOVORITE
Name

Jasno

07.07.2018 07:10

Jasno da je urađena strategija,jer ne bi se cekalo mjesecima,mora se sakriti i razvodniti,kao tuzioci i sudije profesionalci,nedodirljivi,a ono uglavnom,većina korumpirane jajare kao ovaj Lepir.Zaista stoka misli da je neko budala,zaje..li ste se!

ODGOVORITE
Name

Gospode Boze

07.07.2018 07:49

Postoji li validan zvanican odgovor, zasto mladog coveka vise nema?

ODGOVORITE
Name

Zoro

07.07.2018 10:10

"POSLEDNJA IGRA LEPIRA"

ODGOVORITE
Name

Veber

07.07.2018 12:52

A kako Leptir i tužilaštvo tumače činjenicu da se preko 10 godina nanosi šteta narodu i državu zloupotrebom položaja, da se sklapaju štetni koncesioni ugovori, da se naši rudnici i reke daju stranicma očigledno a da tužilaštvo na takvo nanošenje desetina milijardu štete ne reaguje?

ODGOVORITE
Name

Simo

07.07.2018 15:16

Ovaj Lepir izjavi da ce bit svi saslusani koji misle da je David ubijen...Imate nas 330 000 hiljada da ispitate. Mislite zaplasit nekog?! Pocnite ili mozda bolje da svi mi koji tako mislimo dodjemo pred tuzilastvo da nas ispitate.

ODGOVORITE
Name

Jasno

08.07.2018 07:59

Pa ti i Lukač znate i bez provedene istrage,e ta teza pije vodu do izbora a nakon toga ,bježite noge us..a guz..ca!

ODGOVORITE
Name

brecalo

08.07.2018 15:12

Lepiru imas kupljenu diplomu za ono sto radis a to je da krijes ubicu i saucesnike sram te bilo te sjede kose stidi si godina kad obraza nemas

ODGOVORITE
Name

KaKVa ekseditivnost

08.07.2018 15:37

U P.M.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Gukni!

08.07.2018 17:09

Tuzilac Vreco treba da bude gost,da kaze javno sta je postigao,naravno,ako mize i smije usta da kaze roditeljima i narodu. U protivnom ce na kraju samo on biti odgovoran za svaki propust i svacije uplitanje u istragu. Tako to ide.

ODGOVORITE
Name

Pa dokle viseeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

08.07.2018 17:21

DOKLE?

ODGOVORITE