Zvezda o Evrokupu: Da imamo tim za sve frontove!

Crveno-beli su saznali imena jesenjih protivnika u Evropi. "Rivali su interesantni, atraktivni", poruka je sa Malog Kalemegdana.

Košarka 06.07.2018 | 10:15
Zvezda o Evrokupu: Da imamo tim za sve frontove!
Crvena zvezda mts vratiće se sledeće sezone u Evrokup prvi put od 2014. godine, kada je igrala u polufinalu protiv UNIKS-a.

Rivali šampiona Srbije biće Galatasaraj, Breša, Ulm, Andora i Monako, odlučeno je na žrebu na kojem je crveno-bele predstavljao direktor, Filip Sunturlić.

"Naši veoma uspešni nastupi u prethodnih pet sezona u Evroligi doneli su nam privilegiju da budemo u prvom šeširu za žreb Evrokupa. Rivali koje smo dobili na žrebu su veoma interesantni i atraktivni, pa nema sumnje da će naši navijači i naredne sezone imati privilegiju da gledaju veoma kvalitetnu košarku", rekao je on za klupski sajt.

Pred Crvenom zvezdom su važne odluke, jer se i dalje ne zna ko će biti njen trener u sledećoj sezoni, kao što nije potvrđeno ili ozvaničeno koji igrači će doći ili otići.

"U početnoj smo fazi priprema za narednu sezonu, želimo da oformimo konkurentan tim za nastupe na svim frontovima. Uz podršku navijača koji su prethodnih sezona pokazali svoju privrženost klubu, možemo da obaćemo da ćemo dati sve od sebe da na najbolji način predstavljamo Crvenu zvezdu u Evrokupu u kojem je kvalitet ekipa, čini se, nikada veći", dodao je Sunturlić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar