Majk Džejms odjavio Panatinaikos!

Kalates dobio 2. 100. 000, a ja ne mogu 1. 600. 000? Od povratka u Atinu nema ništa!

Košarka 05.07.2018 | 20:30
Majk Džejms odjavio Panatinaikos!
Najbolji potez sezone uprava Panatinaikosa je napravila onog trenutka kada je vratila Majka Džejmsa u Atinu i iz njega izvukla šampionske partije koje su titulu prvaka Grčke ostavile u klupskim vitrinama. Mada je na prvi pogled izgledalo da će se uspešna saradnja nastaviti, sada je gotovo izvesno da će američki šuter tražiti novu sredinu. 

Majk Džejms je tokom nedavne komunikacije sa svojim fanovima na društvenim mrežama otkrio nezadovoljstvo zbog toga što mu klub nije izašao u susret i ponudio ugovor kakav, veruje on, zaslužuje. Radi se o sumi od 1.600.000 dolara za narednu sezonu, što je nešto manje od 1.400.000 evra. 

Džejms je svoju ugovornu situaciju uporedio sa onim što je Nik Kalates dobio od kluba - trogodišnju saradnju vrednu 6.500.000 dolara godišnje, odnosno 2.100.000 dolara po sezoni.

"Ako je Kalates mogao da dobije toliki novac, mogao sam i ja 1.600.000. Ne kažem ja da Kalates ne zaslužuje taj novac jer treba da dobije svaki cent, čak i više od toga. Ali verujem da i ja treba da budem plaćen. Izgleda da neću da ostanem, mada bi se uz pravu ponudu to promenilo", rekao je Džejms.

Navodno, Panatinaikos je Džejmsu ponudio okruglo milion dolara, što se nekadašnjem igraču Finiks Sansa nije dopalo. Tražio je više, ali mu klub nije izašao u susret. 

Majk Džejms se duže vreme dovodi u vezu sa Olimpijom iz Milana. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar