Juta se baš zainteresovala za Nemanju Bjelicu!

On je sada slobodan igrač i slobodan u izboru sredine.

Košarka 05.07.2018 | 14:30
Juta se baš zainteresovala za Nemanju Bjelicu!
Nemanja Bjelica je vrlo interesantan Juti Džez koja bi mogla da ga angažuje ovoga leta, pišu brojni američki mediji. A posebno se Juti sviđa to što je Bjelica sada slobodan igrač i što može da dođe za džabe. Minesota sada neće stajati na tom putu.

Bjelica je sada veoma dostupan i Juta ima auto-put do dovođenja našeg sjajnog košarkaša. Bejlica može da potpiše za koga želi.

Lokalni mediji i novinari koji prate Jutu kao što su Endi Larsen i Toni Džouns izveštavaju kako Juta ima stvaran interes za Bjelicu i planira da ga angažuje pošto sada Juta ne mora da se nadmeće sa ponudama Minesote.

Ukoliko Bjelica bude prešao u Jutu ponovo će imati priliku da igra sa Rikijem Rubiom, svojim odličnim prijateljem još otkad je Španac igrao u Minesoti zajedno sa našim Belim.

Američki mediji pišu i da bi eventualni dolazak Bjelice mogao da bude loš po Jonasa Jerebka.

Bjelica je u prethodne tri sezone u dresu Minesote odigrao 192 utakmice, a prethodno je bio član turskog Fenerbahčea. Srpski krilni košarkaš prošle sezone je prosečno na terenu provodio 20,5 minuta po meču, a beležio je 6,8 poena, 4,1 skok i 1,3 asistencije.

Pored Jute su se za Bjelicu pominjali i Orlando i Finiks, ali deluje da je Juta pokazala najveće interesovanje.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar