Lejkersi spremaju odgovor Golden Stejtu...!

Dvajta Hauarda! Samo, mogu li da se zaborave stare svađe?

Košarka 05.07.2018 | 13:30
Lejkersi spremaju odgovor Golden Stejtu...!
Eksplodirala je NBA pijaca od njenog otvaranja, a u potpunom fokusu prva dva dana su Golden Stejt Voriorsi i Los Anđeles Lejkersi. Holivudska franšiza lansirala je brutalni potpis Lebrona Džejmsa, ispraćen akvizicijama Ražona Ronda, Lensa Stivensona i Džavala Mekgija, aktuelni šampion je odgovorio zadržavanjem Kevina Duranta, a onda i šokantnim potpisom Demarkusa Kazinsa, što je izazvalo buru oprečnih reakcija.

Iako mnogi veruju da je Golden Stejt ovim potezom obesmislio NBA ligu i da Ratnici neće imati konkurenciju naredne sezone zbog All-Star petorke, Lejkersi ne odustaju tek tako i spremaju novi veliki potpis. Lejkersi spremaju - Dvajta Hauarda!

Kako saznaje američki novinar Sem Amik - Dvajt Hauard je pokazao interesovanje da se vrati u Lejkerse, za koje je nastupao u sezoni 2012/13, a njegova prvenstvena želja je da deli svlačionicu sa Lebronom Džejmsom!

Navodno, Lejkersi ozbiljno razmišljaju o ovoj opciji i zasad samo opipavaju puls i proveravaju teren. Hauard bi pre toga morao prvo da reši situaciju sa ugovorom u Bruklinu, čiji je trenutno igrač pošto je nedavno trejdovan iz Šarlota za Timofeja Mozgova, dva buduća pika druge runde i nešto novca. Ukoliko bi prihvatio sporazumni rastanak, u Los Anđelesu bi ga sačekao jednogodišnji ugovor koji je on spreman da prihvati.

Uprkos tome što je i dalje cela priča na dugačkom štapu, Lejkersi bi mogli da profitiraju od Hauarda. On je i dalje među najboljim centrima u ligi, odličan defanzivac u reketu i dominantna figura u skokovima.

Ipak, još nije poznato da li će Hauard moći da pređe preko svega što se dešavalo u vreme njegovog odlaska iz Lejkersa 2013. godine, kada se ozbiljno posvađao sa Kobijem Brajantom i Majkom D'Antonijem.

Foto: Action Images

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar