Olimpijakos i Papanikolau - nema dogovora!

Pregovori, zasad, neuspešni.

Košarka 05.07.2018 | 17:45
Olimpijakos i Papanikolau - nema dogovora!
Na noge je stao ceo Pirej zbog potvrde da će Vasilis Spanulis i u naredne dve godine nositi crveno-beli dres, u nadi da će i preostali članovi „slobodne trojke“ biti potpisani vrlo brzo. Sa Spanulisom je išlo glatko, ali sa Kostasom Papanikolauom – neće.

Naime, prvi krug razgovora o novom ugovoru nisu prošli dobro. Sastanak je trajao prilično kratko i nije bilo zadovoljstva na licu reprezentativca Grčke. Kako javlja Eurohoops, Olimpijakosova ponuda bila je preniska u odnosu na ono što on želi. To ne znači da su pregovori skroz propali, pošto bi novih razgovora trebalo da bude već u narednim danima. Samim tim bi i situacija mogla da se promeni, a dve strane nađu zajedničko rešenje.

Olimpijakos želi da zadrži Papanikolaua i on je izričita želja Dejvida Blata, a kruži priča da ga je novi trener crveno-belih zvao i lično mu objasnio da ga želi u timu i u budućnosti. Ipak, zasad nepremostiva prepreka je ona finansijske prirode.

Papanikolau u međuvremenu razmišlja i o povratku u NBA i već je obavio neformalne razgovore s nekoliko klubova. U opticaju je takođe i ostanak u Evroligi, ali u nekoj drugoj sredini. Navodno je i Barselona zainteresovana.

Sve će biti jasnije do kraja sedmice.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar