Pilot istjerao putnike iz aviona

Na internetu se pojavio šokantan snimak putnika koji su počeli da povraćaju u avionu, nakon što se kabina ispunila gustim dimom.

Svijet 23.06.2018 | 08:17
Pilot istjerao putnike iz aviona
Kapetana aviona, koji je želio da izbaci putnike napolje, odvrnuo je do kraja erkondišne, piše “Dejli mejl“, zbog čega je avion indijske kompanije iz Kolkate za Bagdogru kasnio četiri sata.

Pilot je naprije rekao putnicima da izađu iz aviona, a kada su odbili istjerao ih napolje dimom, prenijeli su mediji.

Nevjerovatan snimak koji je objavljen prikazuje zabrinute putnike koji pokušavaju da izađu iz zadimljene kabine. Pojedini su se osjećali bolesno, prenijeli su indijski mediji.



Na Facebooku je objavljen i snimak iz kabine, gdje su putnici rekli da je bilo “zastrašujuće iskustvo”. U pozadini se čuju ljudi koji vrište i žale se, dok u redu napuštaju avion.

Avion se najprije vratio na kapiju prije nego što je ekipa pozvala tehničku podršku. Ostao je zaglavljen na pisti prije nego što je putnicima rečeno da izađu napolje, gdje je padala jaka kuša.

– Kada su se putnici suprotstavili, stavio je grijanje na maksimum kako bi otjerao putnike. Jednostano je gušio djecu. Ovo je način na koji avio-industrija radi u Indiji – rekli su ljuti putnici, piše Blic.

“ErAzija” je u saopštenju navela da je došlo do kašnjenja, ali je navela da su klima uređaji bili uključeni zbog uslova velike vlažnosti.

– “ErAzija” žali zbog neprijatnosti koje su prouzrokovane gostima zbog ovakvog poremećaja – rečeno je u saopštenju.

(Daily mail , D.K.)

Komentari / 0

Ostavite komentar