Kvins: Nole u polufinalu!

Đoković se probudio i 'uništio' Manarina za polufinale! Novak Đoković, najbolji srpski teniser, slavio je u četvrtfinalnom duelu Kvinsa protiv Adrijana Manarina bez izgubljenog seta i plasirao se u polufinale.  Novak završio na vreme da gleda "orlove".  Najbolji srpski teniser u polufinalu Kvinsa.

Tenis 22.06.2018 | 18:40
Kvins: Nole u polufinalu!
Srbin je bio bolji od Francuza posle nešto lošijeg starta, ali je ipak uspeo da se konsoliduje i da, posle nešto više od sat vremena igre, pobedi sa 7:5, 6:1.

Manarino je bio bolji igrač na startu duela, a to je i pokazao početnom prednošću. Napravio je brejk na početku, koji je držao do rezultata 4:2, ali je onda Novak 'ubacio u brzinu'.

Prvi set je završio brejkom sa 7:5, a onda se ubrzo sve raspalo u igri Manarina, koji ni do tog trenutka nije izgledao nešto preterano dobro.

Posle još jednog novog brejka i prednosti Noleta od 4:1, Manarino kreće da greši još više nego do tog trenutka, iako je izgledalo da nije moguće, i praktično poklanja srpskom teniseru dupli brejk prednosti.

Manarino je imao šansu da vrati jedan servis dok je Novak servirao za završetak duela, ali je ipak ostao smiren i nije dozvolio da se meč oduži i po prilično ubedljivo savladao Franzuca, koji je na kraju ipak ostao bez gasa.

Novak, koji ostvario 800. pobedu na ATP turu u karijeri, se u polufinalu sastaje sa boljim iz duela između Amerikanca Frensisa Tijafoa i Francuza Žeremija Šardija, dok se u drugom polufinalu sastaju Marin Čilić i Nik Kirjos.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar