Video: Bijesni Argentinci tukli Hrvate na stadionu!

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa stadiona u Novgorodu na kojem se vidi kako nekolicina Argentinaca nasrće na par hrvatskih navijača.  Argentinski navijači prebili Hrvata na stadionu! Grupa argentinski navijača pretukla je jednog Hrvata na stadionu u Nižnjem Novgorodu u finišu utakmice dve selekcije na Svetskom prventsvu u Rusiji.

Fudbal 22.06.2018 | 16:45
Video: Bijesni Argentinci tukli Hrvate na stadionu!
Na Svetskom prvenstvu u Rusiji sve protiče kako treba, nema incidenata (ili nema velikih incidenata), osim onog idiotskog ponašanja grupe engleskih navijača koji su u pabu u Volgogradu pevali antisemitske pesme i salutirali poput nacista u Drugom svetskom ratu.

Lepa vest je da većih "navijačkih" obračuna nema, ali su se nemile scene, odnosno sukob navijača dogodili.

Takav snimak objavio je portal Life.ru, na kojem se vidi kako pred kraj utakmice Argentina - Hrvatska (0:3) u Novgorodu, grupa argentinskih navijača u holu stadiona, gazi par hrvatskih navijača.

Očigledno je da mnogi Argentinci nisu mogli da sakriju bes zbog debakla svog tima.

Zahvaljujući prisebnosti drugih Argentinaca, koji su opritrčali i odvukli ratoborne, nije bilo težih posledica.

Ali, scene jesu uznemirujuće:



Veći incident sprečilo je obezbeđenje na stadionu i rasteralo nasilnike.

Hrvatski fudbaleri pobedom su obezbedili osminu finala Mundijala, dok je Argentini ostala teorija i zavisi od drugih rezultata iz D grupe u kojoj su još Island i Nigerija.



Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

junaci

22.06.2018 16:33

Bas su junaci, nema sta. Ne volim hrvate mnogo..ali ovo je bas kukavicki, nadam se da ce ih stici ako ne ovozemaljska, onda sigurno onozemaljska pravda.

ODGOVORITE