Sparsi: Kad rješavamo problem sa Lenardom? Juče!

Generalni menadžer San Antonio Sparsa Ar Si Bjuford kaže da je cilj te franšize da zadrži svoju prvu zvezdu Kavaja Lenarda.

Košarka 23.06.2018 | 22:20
Sparsi: Kad rješavamo problem sa Lenardom? Juče!
Nije tajna da je Lenard izrazio želju da bude trejdovan u Los Anđeles Lejkerse, jer je i rođen u Kaliforniji.

Sparsi sada žele da izgrade jaz koji se stvorio tokom prošle sezone u kojoj je "Kandža" odigrao samo devet utakmica za Teksašane zbog povreda.

Kavaj i njegova porodica mnogo znače našoj organizaciji i zajednici. Iako niko od nas ne bi hteo da bude gde smo trenutno, uradićemo šta je neophodno da bismo izgradili najbolji mogući odnos sa njim i ispitaćemo sve svoje opcije. A prva će biti da uradimo šta možemo da zadržimo Kavaja u svojoj ekipi", rekao je Bjuford u noći drafta. 

Na pitanje kada bi voleo da se Kavajevo pitanje reši Bjuford kaže "Juče" što znači da bismo narednih dana već mogli da očekujemo epilog "slučaja Lenard". 

Iako on ima ugovor na još godinu dana, "Mamuze" bi da ga zadrže još dugo. Greg Popovič je u četvrtak otputovao u Južnu Kaliforniju da bi se sastao sa igračem, koji navodno pre tog sastanka nije želeo da priča sa nekim iz Sparsa. 

Franšiza iz Teksasa može ove godine da mu ponudi super-maks ugovor od 219 miliona dolara za pet godina i novac može da bude adut srebrno-crnih. 

Inače, U noći između četvrtka i petka, na draftu su birali Lunija Vokera IV sa 18. mesta i Čimezija Metua u drugoj rundi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar