"Sramota, beksrajni ponor, Argentina je ruglo Mundijala!"

Hrvatska je pobedila Argentinu 3:0 u drugom kolu Svetskog prvenstva u Rusiji i plasirala se u osminu finala, a argentinski mediji proglasili su "dan žalosti" nakon debakla.

Fudbal 22.06.2018 | 20:15
"Sramota, beksrajni ponor, Argentina je ruglo Mundijala!"
"Katastrofa protiv Hrvatske, jednom nogom smo već ispali sa Svetskog prvenstva", piše na naslovnoj strani portala "Klarin".

U jednom od tekstova piše da je "Argentina ponižena od Hrvatske, a najveća zvezda Leo Mesi se nije ni pojavio na utakmici".

"Sramota", kratak je i jasan "La Nacion", dok list "Ole" uz naslov "Kabaljerov horor" kao glavnog krivca ističe argentinskog golmana, koji je poklonio loptu Antu Rebiću za prvi gol Hrvatske. "Ole" podseća da je nakon ovako teškog poraza Argentini za plasman u osminu finala potrebno čudo.

"Ko je kriv?", pita se "Klarin" u naslovu jednog od tekstova iznad fotografije Horhea Sampaolija.

Najčitaniji argentinski dnevnik komentar utakmice naslovio je "Argentina, ruglo Svetskog prvenstva", dodajući da je poslednjim sudijskim zviždukom potvrđeno ono što piše u naslovu.

"Reprezentacija Argentine pala je u beskrajni ponor. Preostaje nam samo da pobedimo Nigeriju i molimo se da ćemo grupu proći na mala vrati. Međutim, s obzirom na to da u ovoj ekipi nema vođe, autoriteta i karaktera, to će biti veoma teško".

Hrvatska je savladala Argentinu sa 3:0, a golove za Hrvatsku postigli su Ante Rebić u 53, Luka Modrić u 80. i Ivan Rakitić u 91. minutu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar