Turci tvrde: Tošić se dogovorio sa Rizeom!

Potpis na ugovor za nekoliko dana.

Fudbal 21.06.2018 | 12:15
Turci tvrde: Tošić se dogovorio sa Rizeom!
Zoran Tošić je definitivno na izlaznim vratima Partizana, ako je verovati onome što pišu pojedini turski mediji. Već nekoliko nedelja traju pregovori sa povratnikom u tamošnju Superligu, Rizeom, a kako tvrdi lokalni portali, Tošić je postigao dogovor i očekuje se da za nekoliko dana stavi i potpis na ugovor.

Odranije je poznato da nekadašnji reprezentativac sa upravom crno-belih ima neku vrstu džentlmenskog dogovora da mu, u slučaju dobre ponude, ne prave problem u izboru nove sredine.

Tošić se prošlog leta vratio u Partizan sa kojim je potpisao ugovor na tri godine, ali je u upravo završnoj sezoni često imao probleme sa povredama zbog čega je i propustio neke od najvažnijih utakmica.

Uprkos tim problemima ovaj 31-godišnji ofanzivni vezista je u drugom mandatu u crno-belom dresu odigrao 28 utakmica i postigao 13 golova u svim takmičenjima u sezoni u kojoj je Partizan osvojio Kup Srbije i došao do šesnaestine finala Lige Evrope.

Rize je prošle sezone osvojio prvo mesto u turskoj drugoj ligi i želi da napravi što jaču ekipu kako bi sačuvao ovaj status duže od godinu dana.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar