Vri u Partizanu: Zakarić dolazi, Valjente blizu potpisa!

Đukić kaže da su Gomes i Nikolić raznovrsni napadači, hvali i Sumu. . .

Fudbal 21.06.2018 | 13:15
Vri u Partizanu: Zakarić dolazi, Valjente blizu potpisa!
Ako je pala Budućnost, u to vreme prvak Crne Gore, zašto ne bi i Rudar iz Pljevlje, koji u sezoni za nama nijedan trofej nije osvojio. Štaviše, takmičarski nije ni zaslužio da se plasira u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali je usled činjenice da Grbalj nije ispunio uslove UEFA našao mesto u bubnju i iz njega naleteo na - Partizan.

Crno-beli prihvataju ulogu favorita, ali su oprezni...

„Rudar je ekipa sa naših prostora, isti je mentalitet i neće nam biti lako. Crnogorci su tvrdi i nezgodni, a mi smo favoriti na papiru i pokušaćemo da prođemo dalje. Partizanu je potrebna Liga Evrope zbog promocije kluba, vrednosti igrača i kao finansijska injekcija. Ne znam kakvi su uslovi u Crnoj Gori, prilagodićemo se, jer nam je bitan prolaz“, predočio je Miroslav Đukić, kome će u pripremi dvomeča sa Rudarom informacije o stilu i karakteristikama igre tima iz Pljevalja proslediti doskorašnji saradnik u stručnom štabu, Andrija Delibašić.

Crno-beli se već devet dana pripremaju na terenima Sportskog centra „Zemunelo“, za sutra je zakazana kontrolna utakmica sa Mačvom (zatvorena za javnost), a u petak ekipa putuje na glavni deo priprema, u slovenački Ptuj, gde će odigrati pet kontrolnih susreta.

Đukić je zadovoljan dvojicom pojačanja i najavljuje dolazak još jednog.

„Gomeš i Nikolić mogu da donesu efikasnost, oni su gol-igrači. Pored toga, Nikolić je raznovrstan, može da igra i između linija sredine i napadu. Valijente? Spanac je blizu dolaska, ali ne bih puno pričao dok se ne završi posao“.

Miroslav Đukić pohvalio je Sejdubu Sumu za odnos prema obavezama na početku letnjih priprema, međutim, nije mogao da potvrdi da će Gvinejac ostati deo ekipe.

„Suma se vratio, tu je, dobro radi. On je naš igrač i pokušaćemo da ga iskoristimo ako ne bude otišao. Videćemo kakva je situacija“, dodao je trener Partizana.

Inače, prema poslednjim informacijama, Rumun Gabrijel Enake biće treće, a hitronogi Goran Zakarićčetvrto pojačanje crno-belih ovog leta. Zvanično najbolji fudbaler Premijer lige Bosne i Hercegovine za minulu sezonu napustio je jutros pripreme Željezničara i mogao bi vrlo brzo da doputuje u Beograd na konačan dogovor sa srpskim klubom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar