Živa o ''gospodinu'' Murinju, Šiptarima i tome kakvi su Srbi...

Milan Živadinović, nekadašnji selektor rerpezentacije Jugoslavije, rekao je gostujući na O2 televiziji da ga čudi da ozbiljan trener poput Žozea Murinja priča na takav način o "njegovoj zemlji i reprezentaciji".

Fudbal 20.06.2018 | 21:45
Živa o ''gospodinu'' Murinju, Šiptarima i tome kakvi su Srbi...
Menadžer Mančester junajteda rekao je da želi da Srbija ne prođe u nokaut fazu Svetskog prvenstva, kako bi se njegov igrač Nemanja Matić manje umarao i bio spreman za početak sezone.

"Neozbiljan je mnogo, mene čudi da tako ozbiljan trener može ružno da priča o mojoj zemlji i reprezentaciji. Srbija je jaka gospodine Murinjo i pokazaće to protiv Švajcarske. A vi možete da plačete posle utakmice, a mi ćemo pobediti, dobićemo samopouzdanje... Takvi su Srbi, mi smo euforični, kad počnemo da se dižemo, mi idemo do kraja", rekao jeŽivadinović na O2.

On ističe da je veoma važno da i dalje negujemo prekide, ali da je i to mač sa dve oštrice.

"Ali problem s tim (sa prekidima) je u fazi odbrane, ko će zatvarati te igrače. Ivanovića zdesne i Kolarova s leve strane", kaže Živa i nastavlja:

"Sa desne strane imamo Tadića koji može da probije. Ali s leve stalno tražimo da Kolarov izađe, međutim njegovo vraćanje nije hitro, a niije ni mnogo zatvoreno od srednjih igrača. Šiptari su... ovaj Švajcarci su jako brzi, imaju po bočnim stranama dobre igrače", kazao je Živadinović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar