Kako se povrijedio Nejmar? Pogodila ga lopta!

Nestvarna scena na treningu Brazila. . .

Fudbal 20.06.2018 | 13:45
Kako se povrijedio Nejmar? Pogodila ga lopta!
Crvena lampica oglasila se na treningu Brazila u Sočiju, u momentima kada je Nejmar bio primoran da napusti teren sa bolnom grimasom na licu zbog povrede koja je pokrenula gotovo histeričnu diskusiju - da li je ovo kraj ili ne?

Posle nepunih 15 minuta Nejmar se gotovo niotkuda požalio na povredu stopala i to baš na mesto gde ga je Valon Behrami udario tokom prve utakmice. Nedugo zatim na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je otkrio način na koji se Nejmar povredio. Naime - njega je lopta udarila u bolno mesto posle čega je osetio dav više ne može dalje. I ne samo to, već nije mogao ni da hoda kako treba, što je samo dodatno začinilo priče da je povreda najskuplje plaćenog fudbalera sveta ozbiljnije prirode. 

Nije u ovom trenutku poznato da li je Nejmar sa terena izašao preventivno, ili se radi o ozbiljnijem problemu. Nejmar je sa terena otišao u pratnji reprezentativnog fizioterapeuta Bruna Maciotija, a posle pregleda koje je obavio doktor Rodrigo Lazmar odrađena je fizikalna terapija posle koje će se videti kakva je situacija. Prema sadašnjim dešavanjima, odradiće trening u sredu, ali uz dosta predostrožnosti. 

Podsetimo, Nejmar je bio meta deset od ukupno devetnaest faulova, koliko je Švajcarska počinila nad brazilskim igračima. 



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar