Everton Luiz ide korak napred, hoće ga Pipo Inzagi!

Vezsita napušta SPAL posle samo pola godine?

Fudbal 23.06.2018 | 22:30
Everton Luiz ide korak napred, hoće ga Pipo Inzagi!
Samo šest meseci u Seriji A je bilo dovoljno Evertonu Luizu da skrene pažnju na sebe. Bivši vezista Partizana je tako došao na radar slavnog Pipa Inzagija koji je preuzeo Bolonju.

Italijanski mediji otkrivaju da je među prioritetima na Inzagijevoj listi pojačanje i nekadašnji vezista Partizana. Inzagi je preuzeo Bolonju pre nekoliko dana od Roberta Donaodinija i sastavio spisak od nekoliko igrača koje bi uprava mogla da dovede. Tu je i ime Evertona Luiza...

Bolonja je već počela pregovore sa SPAL-om oko defanzivca Frančeska Vikarija, a prilika je iskorišćena da se raspitaju i o uslovima pod kojima bi mogla da dobije Evertona Luiza. Za sada je sve u domenu interesovanja i ne pominju se konkretne cifre oko eventuanog transfera.

Od zimskog dolaska iz Partizana u SPAL, Everton je odigrao 11 mečeva, od čega sedam kao starter. Na početku se mučio, nije se dobro uklopio, ali je bio sve bolji kako je sezona odmicala i na kraju dao veliki doprinos u finišu sezone kada se SPAL grčevito borio za opstanak.

Prelazak u Bolonju bi svakako bio korak napred s obzirom da se od Inzagija očekuje siguran plasman u sredini tabele.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar