Milojević: Čim sam vidio APOEL, osjetio sam...

Trener Zvezde otkrio šta je rekao saradnicima tokom žreba za prva kola kvalifikacija.

Fudbal 20.06.2018 | 09:45
Milojević: Čim sam vidio APOEL, osjetio sam...
Žrebom u Nionu definitivno je određeno:

Crvena zvezda će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv letonskog prvaka, Spartaks Jurmale, a potom bi u drugom mogla da igra protiv kiparskog APOEL-a, pred kojim je dvomeč protiv litvanske Suduve.

Trener crveno-belih Vladan Milojević vodio je u sezoni 2015/16 Apoelovog rivala, Omoniju, i dobro je upoznat sa snagom redovnog učesnika evro-takmičenja, koji je u poslednjih deset godina četiri puta igrao u grupnoj fazi Lige šampiona (jednom i u četvrtfinalu).

"Od trenutka kada sam ugledao ovaj par na ekranu (Suduva - APOEL), imao sam osećaj da ćemo njih izvući. To sam rekao i ljudima oko sebe", rekao je Zvezdin trener za klupski sajt.

"Ne bih se bavio ocenama, već sam rekao da su sve ekipe dobre i da ćemo za svaku morati da se ozbiljno pripremimo. Ići ćemo korak po korak, najpre ćemo sve misli usmeriti na Spartaks", dodao je on.

Dok je Zvezda u drugoj nedelji priprema, Spartaks je uveliko u takmičarskom ritmu, jer je već odigrao 11 kola letonskog prvenstva, započetog u martu.

"Jeste prednost za njih što su u takmičarskom ritmu, ali sa druge strane ne možemo da tako da razmišljamo. I mi ćemo imati do te utakmice četiri provere u Austriji i nadam se da ćemo sa te strane biti apsolutno spremni", poruka je šefa struke crveno-belih posle žreba. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar