"Nisam rekao da mislim, već da želim da Srbija ispadne!"

Jedan od najboljih stručnjaka današnjice Žoze Murinjo pohvalio je nastup srpskih fudbalera u pobedi nad Kostarikom (1:0) na Mundijalu u Rusiji, ali poručio da bi voleo da završe takmičenje u grupnoj fazi kako bi Nemanja Matić dobio odmor.  Murinjo: Srbi su jaki, zreli, znam koliko im je stalo, ali i dalje im želim da ispadnu.  Matićev šef struke u šaljivom tonu. . .

Fudbal 21.06.2018 | 14:00
"Nisam rekao da mislim, već da želim da Srbija ispadne!"
Menadžer Mančester Junajteda je, analizirajući situaciju u E grupi za televiziju "Raša Tudej", u svom stilu poručio da bi voleo da Brazil i Švajcarske, koji su remizirali 1:1, prođu dalje da bi Matić odmorniji dočekao novu sezonu.

"Srbija je je dobro izgledala. Znao sam da Srbija imaju mnogo dobrih fudbalera, snažni su, zreli i hoće da uspeju. Mnogo puta sam pričao sa Matićem o tome koliko im znači odlazak na Svetsko prvenstvo i izgledaju veoma dobro", rekao je Murinjo.

On je ponovio svoje reči sa početka turnira.

"Mnogi su moje reči uoči Prvenstva pogrešno protumačili. Nisam rekao da mislim da će Srbija odmah ispasti, nego da želim to. A, to su različite stvari. Želim da se moj čovek odmori dobro za predstojeću sezonu".

Portugalac veruje da Švajcarska može do remija protiv Srbije i da bi tako otvorila vrata druge faze, uz kasniji trijumf nad Kostarikom.

"Kada je Švajcarska uzela bod protiv Brazila, izvesno je da će osvojiti sva tri protiv Kostarike. Verovatno mogu do jednog boda sa Srbijom. To im donosi pet bodova i moja predviđanja mogu da se ostvare, da Brazil i Švajcarska odu dalje. Moram da budem iskren, želim Matiću odmor", zaključio je Murinjo.

Utakmica između reprezentacija Srbije i Švajcarske igra se u petak u Kalinjingradu od 20 sati.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar