Nole čestitao rođendan Jeci

Sportisti poželeli najmilijima sve najlepše preko društvenih mreža

Zabava 19.06.2018 | 07:37
Nole čestitao rođendan Jeci
Srpski sportisti ne propuštaju priliku da svojim najmilijima preko društvenih mreža čestitaju važne datume i godišnjice. Naš najbolji teniser Novak Đoković je u nedelju supruzi Jeleni dirljivom porukom na “Instagramu” čestitao 32. rođendan, naglasivši koliko je ponosan na nju.

-Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške - napisao je na društvenoj mreži Nole pored zajedničke fotografije sa Jelenom. - Slavim sve ono što jeste, sve ono što će biti i želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantrop, učitelj, lider... Toliko mnogo uloga, a uvek u svemu ljubav. Ponosan sam i zahvalan što si sa mnom. Što se svake godine podmlađujemo i rastemo u isto vreme. Volim te!



Povodom Dana očeva, emocije na društvenim mrežama prema suprugu Bastijanu Švajnštajgeru, ali i svom ocu Miroslavu, iskazala je i Ana Ivanović, koja je, takođe na “Instagramu”, objavila fotografiju sa nemačkim fudbalerom sa kojim ima tromesečnog sina Luku.

- Srećan Dan očeva svim očevima, mom sjajnom tati i suprugu Bastijanu, najboljem tati na svetu - napisala je Ana pored fotografije.

(Novosti)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mirko Nemirko

19.06.2018 06:33

Parovi koji traže pažnju u javnosti glume da su sretni. Non stop nasmijani, veseli i zaljubljeni. Ali u četiri zida vlada haos. Noletova žena voli da je u centru pažnje ništa drugo. Koga briga što Ceca i Jeca imaju rođendan... Supruga tenisera.

ODGOVORITE
Name

Vesna

20.06.2018 19:57

Za Mirka_Ti si vidovit.Ti znas sta se desava u cetiri zida.Ljubomorko.