Klivlend i Klipersi spremili ponude za Lenarda!

Jedna od najvećih zvezda lige mijenja sredinu!

Košarka 21.06.2018 | 11:30
Klivlend i Klipersi spremili ponude za Lenarda!
Pre nekoliko dana konačno je potvrđeno ono što se mesecima nagađalo, Kavaj Lenard nezadovoljan je u Sparsima i ovog leta želi da napusti ekipu iz Teksasa. Čim je ta informacija počela da kola medijima, mnoge ekipe krenule su u misiju dovođenja MVP-a finala iz 2014. godine.

Kako prenosi portal Sportlando, paket za Lenarda pripremili su u Klivlendu i Los Anđelesu. Što se Kavalirsa tiče, dovođenje Lenarda verovatno je jedna od poslednjih šansi da na ostanak privole najboljeg igrača lige - Lebrona Džejmsa. Kavsi bi u tom slučaju Sparsima poslali osmog pika na predstojećem draftu i Kevina Lava koji će u sledeće dve sezone da zaradi 49.000.000 dolara.

Druga ponuda je ona od Los Anđeles Klipersa. Nakon što su ih napustili Kris Pol i Blejk Grifin, Klipersi su propustili plejof prvi puta posle 2011. godine. Njihova ponuda uključuje krilo Tobijasa Herisa i 12. ili 13. pik na ovogodišnjem draftu.

Od ranije se zna da je Kavaj prilično zainteresovan za igranje u rodnom Los Anđelesu, pa se u Klipersima nadaju da bi to moglo da prevagne u njegovoj odluci. Ipak, nešto se pita i trenerski mag Greg Popović, koji se sigurno neće odreći najboljeg igrača za "kikiriki".

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar