''Ne volim Šaćirija!''

''S takvim neprofesionalcima imam problem!'' Bivši engleski fudbaler Geri Nevil rekao je da u njegovoj ekipi ne bi bilo mesta za igrača profila Đerdana Šaćirija koga je nazvao neprofesionalnim.

Fudbal 19.06.2018 | 09:15
''Ne volim Šaćirija!''
Liverpul je navodno zainteresovan da ovog leta dovede vezistu Stouka koji je trenutno sa reprezentacijom Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Stouk nije uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i to će verovatno prelomiti u korist Šaćirijevog odlaska iz kluba.

"Ne volim Šaćirija. Mislim da je to pospešeno činjenicom što je sebe udaljio od ostatka saigrača iz Stouka. Bili su neprofesionalni prošle sezone, nema sumnje. A on je bio savršen primer neprofesionalizma. Možda postigne gol na turniru i odigra vanserijsku utakmicu. Ali možda i samo ostane tamo tri utakmice tumarajući na terenu. Iskren da budem, imam problem sa tim i meni takvi igrači ne bi trebali", rekao je Nevil za ITV.

Švajcarska je u prvom kolu Grupe E Svetskog prvenstva odigrala nerešeno sa Brazilom 1:1, a naredni protivnik Srbije su upravo Šaćiri i Švajcarci u petak uveče od 20 časova.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

A

19.06.2018 09:11

Ko ga voli .

ODGOVORITE