Kavsi idu na sve ili ništa - Lenard i Lebron zajedno?!

Klivlend Kavalirsi nadaju se da će uspeti da dovedu Kavaja Lenarda iz San Antonija, u pokušaju da zadrže prvu zvezdu ekipe Lebrona Džejmsa.

Košarka 22.06.2018 | 14:30
Kavsi idu na sve ili ništa - Lenard i Lebron zajedno?!
Džejms ovog leta postaje slobodan agent, tako da može da bira gde želi da ide, a prema svim informacijama nezadovoljan je igračkim kadrom u Klivlendu.

Praktično jedini način da Sparsi uopšte i razmisle o ponudi Klivlenda je taj da u trejd budu uključeni Kevin Lav, ali i Bruklinov (osmi) pik na nadolazećem draftu, koji poseduje franšiza iz Ohaja.

Spekulacije su da su "Mamuze" više zainteresovane za nekog mladog igrača, nego za iskusnu zvezdu, ali s obzirom da bi plate u trejdu morale biti izjednačene, kao i da vicešampion NBA lige nema potrebnog mladog talenta, ovo izgleda kao jedina opcija za njih.

Ako ste fan toga da se LBJ i Kavaj nađu u istoj ekipi, onda su možda i najbolja opcija za tako nešto Los Anđeles Lejkersi, koji bi mogli da 'naprave mesta' za obojicu.

Za usluge "kandže" zainteresovani su i Seltiksi, Siksersi i mnogi drugi, a pretpostavlja se da je San Antoniju najbitnije da svog najboljeg igrača ne pošalju u neku ekipu zapadne konferencije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar