Juve se dogovorio za Golovinom!

Da li je 20. 000. 000 evra dovoljno da se ubedi CSKA? Stara dama vrši pritisak na Armejce, s obzirom da iz prikrajka vreba i Barselona.

Fudbal 20.06.2018 | 08:00
Juve se dogovorio za Golovinom!
Italijanska štampa u današnjim izdanjima otkriva da je Juventus postigao dogovor sa supertalentovanim ruskim vezistom Aleksandrom Golovinom, odnosno da je sada sve na čelnicima Stare dame, koji će pokušati da ubede CSKA iz Moskve da se odrekne svog možda i najboljeg igrača za prilično skromnu svotu novca kada se u obzir uzme stanje na tržištu.

Plan generalnog direktora Bepea Marote je da ovog leta proda Sturara u Englesku (ranije se najviše pominjao Vest Hem) za obeštećenje od 20.000.000 evra, pa da taj novac prosledi Armejcima, uz određeni procent od buduće prodaje. Da li će to zadovoljiti ruski klub ostaje da se vidi.

Čelnici CSKA su verovatno svesni da cena njihovog veziste može ozbilno da naraste tokom Mundijala. Golovin je bio jedan od strelaca na otvaranju sa Saudijskom Arabijom, tako da bi eventualno čekanje da se završi Svetsko prvenstvo moglo da predstavlja odličan tržišni potez.

Ali Juventus to neće prihvtiti. Marota će pokušati da izvrši protisak i iskoristi to što je već sve dogovorio sa 22-godišnjim fudalerom. Pored toga, iz prikrajka svoju šansu vreba i Barselona, koja je uvek atraktivna destinacija za talentovanog igrača.

Izvor: moozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar