Marka: Samo Kolarov može da se nosi sa Kejlorom!

As: U stilu Kristijana! Pohvale najuticajnijih stranih medija i za Sergeja.

Fudbal 18.06.2018 | 18:15
Marka: Samo Kolarov može da se nosi sa Kejlorom!
Ne mora da se bude posebno mudar, sve je jasno na osnovu onoga viđenog u Samari. Aleksandar Kolarov izrastao je u igrača premijerne utakmice Grupe E i osim priznanja FIFA za igrača utakmice zaslužio da osvane kao udarna vest u svim svetskim medijima, složnim u oceni da je bio centralna figura u pobedi Srbije nad Kostarikom (1:0).

Na primer, rimski Korijere delo sport je naslovom „Magija Kolarova omogućila Srbiji da poleti“ izdvojila levog beka Rome u prvi plan. Istu sintagmu - magija Kolarova - upotrebio je i torinski Tutosport, dok je  milanska Gazeta delo sport osim magije istakla broj fudbalera iz Serije A u startnih 11 našeg tima, pa je izašla sa naslovom - „Italijanska“ Srbija pobedila Kostariku. Sve povodom vrlo zapaženih uloga NikoleMilenkovića (Fiorentina), Aleksandra Kolarova (Roma), Sergeja Milinkovića Savića (Lacio) i Adema Ljajića(Torino).

Zanimljivo je da i Korijere i Tutosport (zbog povezanosti sa Juventusom) smatraju da je Sergej bio naš drugi najbolji igrač u polju i dive se njegovim potezima u kojima je razigravao ostatak tima.

Španska Marka potencira odlučujući detalj iz 56. minuta i kaže „Samo Kolarov može da se nosi sa Kejlorom“. Jasna iluzija da je levi bek našeg tima našao način da savlada Navasa, trostrukog uzastopnog prvaka Evrope, čijom se partijiom, kao list blizak Realu, posebno bavio. U nastavku se dodaje da je „pogotkom iz slobodnjaka Kolarov podneo kandidaturu za plasman Srbije u drugu fazu“.

I Marka hvali Sergeja Milinkovića Savića, potencijalnu Realovu metu, ističući u izveštaju „kakav je to fudbaler“.

Kolege iz Asa idu čak dalje, te konstatuju kako je „Sjajan gol Kolarova u stilu Kristijana oraspoložio Srbe“,najtiražniji nemački dnevnik Bild dodaje da je Kolarov ispalio bombu, dok ostrvski mediji Skaj i Dejli mejl, takođe, osim strele prvotimca Rome navode da je Sergej Milinković Savić vukao konce igre našeg tima.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar