Bernardo Silva o prvoj sezoni u Mančester Sitiju...

Vezivali mi kopačke za plafon, bacili me obučenog u bazen. . . ! „Kunem se, posle Svetskog prvenstva ubediću Gvardiolu da mi dovede još jednog Portugalca“, kaže vezista Građana u zanimljivom intervjuu.

Fudbal 18.06.2018 | 23:00
Bernardo Silva o prvoj sezoni u Mančester Sitiju...
Portugalac Bernardo Silva zatražio je od Mančester Sitija da mu dovede nekog zemljaka kako bi se osećao lagodnije u svlačionici Građana.

Nekadašnji ofanzivac Monaka postao je vrlo brzo ljubimac trenera Pepa Gvardiole, koji ga stalno hvali što ne skida osmeh s lica. Međutim, ta sreća ne dolazi i od strane saigrača koji su ga prošle sezone nekoliko puta nasamarili različitim šalama.

"Problem je što sam jedini Portugalac u timu. Okružen sam Brazilcima, Špancima i Englezima koji me stalno ismevaju na Instagramu. Jednom su mi vezali kopačke na plafon, a drugi put bacili obučenog u bazen", ispričao je Bernardo u intervjuu za magazin Plejers Tribjun.

Portugalac kaže da je atmosfera u timu sjajna, ali da mu treba pomoć zemljaka.

"Svakodnevni odlazak na treninge bio mi je kao kada sam bio klinac, pun šale i zabave. Mislim da je to retkost u današnjem fudbalu. Najčešće su za šalu i šegu zaduženi Brazilci - Fernandinjo, Ederson, Danilo i Žezus koji imaju svoj klan. Postao sam dobar drug s njima. Ali, kunem se, posle Svetskog prvenstva, ubediću Gvardiolu da kupi još jednog Portugalca. Nije važno da li je dobar ili ne, samo treba da bude kreativan u smišljanju štosova", zaključio je Bernardo Silva.

Njegova Portugalija drugi meč na Mundijalu u Rusiji igra protiv Maroka u sredu od 14 časova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar