Juventus i Boateng - posao vrijedan 30.000.000 evra!

Bild tvrdi da iskusni defanzivac više ne spada u kategoriju nedodirljivih igrača.

Fudbal 21.06.2018 | 09:00
Juventus i Boateng - posao vrijedan 30.000.000 evra!
Juventus se bacio u potragu za defenzivcem, a nemački Bild piše da se kuglica zaustavila na imenu Džeroma Boatenga iz minhenskog Bajerna. S obzirom na to koliko je pomenuti dnevni list pouzdan kada su u pitanju informacije koje se tiču najtrofejnijeg nemačkog kluba, jasno je da se nešto zaista kuva na relaciji Torino – Minhen.

Boateng u septembru puni 30 godina, a u redove bavarskog velikana došao je u leto 2011. Dobra stvar kod njega je što pored pozicije štopera, koja mu je primarna, može da pokrije i poziciju desnog beka.

Reprezentativac Nemačke ima sa Bajernom ugovor do leta 2021. godine, ali kako tvrdi Bild, više ne spada u kategoriju onih igrača o čijoj prodaji minhenski klub ne želi ni da razmišlja.

Njegova tržišna vrednost u ovom trenutku iznosi oko 30.000.000 evra i to je suma za koju bi Bajern bio spreman da ga proda.

To bi bio nastavak dobre saradnje dva kluba koja su poslednjih godina obeležili transferi Daglasa Koste, Mehdija Benatije i Kingslija Komana.

Inače, pored Juventusa, za njega se još interesuju Mančester Junajted, a drugi nemački list, Kiker, navodi i Barselonu kao moguću destinaciju.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar