Baraž: "Pirova" pobjeda Crnogoraca, Hrvati na SP!

Rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras selekciju Hrvatske 32:31, u revanšu baraža, ali to nije bilo dovoljno za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Ostali sportovi 14.06.2018 | 23:20
Baraž: "Pirova" pobjeda Crnogoraca, Hrvati na SP!
Rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras selekciju Hrvatske 32:31 u revanšu baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Uprkos pobjedi u revanšu, selekcija Hrvatske će igrati na Svjetskom prvenstvu, zahvaljujući pobjedi od 13 golova razlike u prvom susretu.

Crna Gora je odlično počela meč, prvo poluvrijeme odigrala briljantno, imala i prednost od sedam golova 13:6, međutim brzo su Hrvati smanjili na četiri razlike i na taj način otklonili sve dileme oko pobjednika dvomeča.

U drugom dijelu dva puta je gost imao minimalnu prednost, ali su crnogorski rukometaši našli način da se vrate i dođu do pobjede protiv jedne od boljih svjetskih selekcija.

Miloš Vujović bio je heroj susreta, pošto je u završnici pogodio dva sedmerca, uključujući i gol za trijumf u posljednjem momentu meča.

Vujović je s devet golova bio najubojitiji u timu Crne Gore, Božović je dao šest golova, a Čavor pet. U selekciji Hrvatske, Horvat je postigao sedam pogodaka, dok je Štrlek dao šest.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar