Nenad Milijaš ostaje u Zvezdi!

Kapiten crveno-belih nosiće traku i u sezoni 2018/19, saznaje MONDO.  Presudio faktor Milojević: Milijaš ostaje u Zvezdi! Ispunjena jedna od prioritetnih želja odličnog statega ovog leta.

Fudbal 14.06.2018 | 07:45
Nenad Milijaš ostaje u Zvezdi!
Iako se nije pojavio na okupljanju igrača pred pripreme za novu sezonu, Nenad Milijaš (35)ipak će i dalje igrati za Crvenu zvezdu.

Prema saznanjima MONDA, kapiten šampiona Srbije u sredu je razgovarao sa treneromVladanom Milijevićem i sa članovima uprave. Dve strane postigle su dogovor da Milijaš potpiše ugovor na još godinu dana i da ostane u sastavu koji će ovog leta pokušati da se kvalifikuje za Ligu šampiona.

Iskusni vezista odmah će se priključiti ekipi i u četvrtak će krenuti sa njom na pripreme na Zlatibor.

Nakon što je podigao šampionski pehar u maju, Milijaš je izjavom i nagovestio da je spreman da ostane.

"Sigurno ću ovu sezonu pamtiti mnogo bolje nego neke prethodne, posebno zbog dobrih rezultata u domaćem prvenstvu, kao i u Evropi. Dugo godina nismo ostvarili ovakav uspeh i sigurno će se o ovoj sezoni još dugo pričati i svi ćemo je pamtiti. Nadam se da će se sledeće godine desiti još bolji rezultati pa da mogu da zaboravim što pre ovu titulu, a da pamtim novu, osvojenu još dominantnijom i boljem igrom. Navijam za to da ovu titulu ne pamtim najduže", rekao je on tom prilikom.

Nekadašnji reprezentativac i internacionalac igrao je za Zvezdu u tri navrata i u crveno-belom osvojio četiri titule.

Kapitenska traka Crvene zvezde neće menjati vlasnika. Nenad Milijaš je ponovo pokazao odanost prema crveno-belom dresu i doneo odluku da i naredne sezone predvodi srpskog šampiona ka postavljenim ciljevima.

Razgovori nisu bili nimalo komplikovani, jer su Vladan Milojević i iskusni prvotimac crveno-belih još tokom prošle sezone izgradili savršen odnos. Odlični strateg u kapitenu ima odličnog pomoćnika na terenu i van njega. U pitanju je fudbaler koji dobro zna šta znači dres Crvene zvezde, pa je njegova pomoć u svlačionici nemerljiva.

Naravno, Milijašu nije trebalo mnogo vremena ni da se dogovori sa klubom, kao što nije svaki put kada se vraćao na najveći srpski stadion.

Rođenom Zemuncu ovo će biti jubilarna 10. sezona u crveno-belom dresu, gde već ima status žive legende. Tokom prošle sezone postao je fudbaler sa najvećim brojem nastupa nakon 1991. godine, a trenutno se nalazi na cifri od 243 zvanične utakmice. Naredne sezone će taj rekord biti dodatno pomeren.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar