Zvanično potvrdili i Atletiko i Monako!

Imamo dogovor za Lemara! Navodno, cena između 70 i 80 miliona evra. To bi bio novi klupski rekord izdvojen za obeštećenje.

Fudbal 13.06.2018 | 19:15
Zvanično potvrdili i Atletiko i Monako!
Čekali su današnji dan navijači Atletika sa puno nestrpljenja, iščekivali da im Antoan Grizman konačno saopšti svoju odluku - da li ide u Barselonu ili ostaje, a dočekali su nešto sasvim drugo, što opet i te kako može da ima veze sa Grizmanovom odlukom!

Toma Lemar je 99 odsto novi igrač Jorgandžija!

I Atletiko i Monako večeras su na svojim nalozima na društvenim mrežama - Madriđani čak i na zvaničnom sajtu - saopštili da je dogovor u principu postignut i da će transfer biti ozvaničen narednih dana.

"Atletiko i Monako postigli su načelni dogovor za transfer Tome Lemara. U narednm danima dva kluba će raditi na tome da se posao dovrši", stoji u zajedničkom saopštenju. 

Madriđani su na svom sajtu čak detaljno predstavili Lemara, tako da bi zaista bilo veliko iznenađenje ukoliko bi se sve izjalovilo. Uostalom, to se neće dogoditi ako ni zbog čega drugog ono zbog pomenutogGrizmana. Simeone i čelnici Atletika očigledno su uspeli da ubede sjajnog napadača da ostane i "podmitili" ga njegovim zemljakom. Što bi se reklo - dve muve jednim udarcem. 

Pojedini mediji tokom dana su već javljali kako je Atletiko jako blizu dogovora sa 23-godišnjim kreativnim vezistom, te kako mu je namenjen dres s brojem deset. Navodno, Monako nije prihvatio ponudu tešku 65.000.000 evra, pa se sada nagađa da je Atletiko večeras podigao ponudu, posle čega je i došlo do tog načelnog dogovora. Preciznih cifri nema, govori se o basnoslovnih 70-80 miliona evra. 

Iza Tome Lemara nije baš sjajna sezona. Postigao je samo tri gola na 38 utakmica, ali utisak koji je ostavio u prethodnoj, kada je sa Monakom pravio dar-mar po Ligi šampiona očigledno je bio dovoljan da se Madriđani upecaju. 

Zamislite sada vezu Atletika sa Saulom, Kokeom, Partijem i Lemarom. A ispred Grizman i Dijego Kosta. 

Neka se pripaze Real i Barsa. A i svi ostali, s ovakvim timom Jorgandžije napadaju krov Evrope.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar