Nadal: Za mene nema granica...

Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, posle pobede u finalu Rolan Garosa rekao je da nikada nije mogao da pretpostavi da će se naći tu gde je sada.

Tenis 11.06.2018 | 16:30
Nadal: Za mene nema granica...
Nadal je u finalu Grend slema na šljaci pobedio Dominika Tima sa 3:0 u setovima i tako osvojio svoju 11. titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske.

"Da ste mi pre sedam, osam godina rekli da ću biti ovde, sa 32 godine, i opet držati ovaj trofej, rekao bih vam da je to praktično nemoguće, ali eto nas", rekao je Nadal.

Rafa je pobedom nad Austrijancem 'popravio' svoj učinak na RG na nestvarnih 86 pobeda i samo dva poraza, koja su došla od Novaka Đokovića i Robina Soderlinga. 

"Ne brinem se za budućnost. Ako nemate želu za napretkom onda ne razumete sport, jer u njemu uvek mora da se napreduje. Morate da uvek sanjate o tome da budete još bolji. Za mene nema granica, nikada ne možete da znate koje su one", rekao je Rafa Nadal. 

Španac se ovim trofejom približio Federeru po broju osvojenih Slemova, a to može dodatno da učini na Vimbldonu, turniru na kojem je uglavnom dominirao Rodžer. 

"Nikad nisam mnogo razmišljao o tim stvarima. Ne smete da budete frustrirani što neko ima više para od vas, veću kuću, više Grend slemova... morate da radite sve na svoj način. Ja nisam takva osoba", jasan je "Bik sa Maljorke".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar