Odbojkašice Srbije opet u Palama

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije jedan dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini obaviće u Palama u periodu od 30. jula do 18 avgusta 2018. godine, potvrđeno je iz Odbojkaškog saveza Srbije.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Predsjednik Odbjkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović o dolasku reprezentacije Srbije razgovarao je sa rukovodstvom Odbojkaškog saveza Srbije, predsjednikom Zoranom Gajićem i generalnim sekretarom Ivanom Kneževićem, prilikom boravka na turniru Lige nacija koji je održan u Kraljevu.

Reprezentacija Srbije u Palama će boraviti od 30. jula do 18. avgusta, a u Odbojkaškom savezu Srbije su izuzetno zadovoljni uslovima koje imaju u Palama.

"Imamo odličnu saradnju sa Odbojkaškim savezom Republike Srpske, prošle godine naša seniorska reprezentacija boravila je u Palama gdje se pripremala za Evropsko prvensvo u Poljskoj i utisci su bilo odlični. Uslovi za pripreme na palama su izuzetni, imamo na raspolaganju dvoranu, teretanu, kvalitetan smještaj i sve ono što je potrebno za nesmetan rad. Postoji mogućnost da i muška reprezentacija ponovo dođe u Pale ali o tome ćemo još razgovarati", rekao je generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević.

Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske rekao je da će Savez i ove godine biti na usluzi reprezentaciji Srbije.

"Nas u odbojkaškom sportu raduje činjenica da će pripreme i ove godine biti u Palama. To bez dileme doprinosi jačanju interesa i popularizaciji odbojke na ovom prostorima. Mi ćemo na jedan skroman i moguć način biti uključeni u te aktivnosti i iskazati punu pažnju poštovanje i podršku tokom boravka reprezentacije Srbije u Palama".

Izvor: mondo.ba

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.