Terzić: Imamo dovoljno vremena da se spremimo!

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić izjavio je da reprezentacija ima dovoljno vremena da dođe na optimalan nivo za završni turnir Lige nacija.

Ostali sportovi 09.06.2018 | 15:30
Terzić: Imamo dovoljno vremena da se spremimo!
Odbojkašice Srbije putuju na poslednji vikend prve faze Lige nacija, gde će u Argentini igrati protiv SAD, Južne Koreje i domaćina.

"Imaćemo dovoljno vremena da ekipu dovedemo na koliko-toliko optimalan nivo za završni turnir Lige nacija u Kini", rekao je selektor Terzić pred put u Argentinu na poslednji vikend prve faze tog takmičenja.

Srbija je na prethodnom ostvarila pobedu i dva poraza, a poslednji u četvrtak uveče od Holandije iako je vodila sa 2:0 u setovima.

"Možemo da budemo zadovoljni većim delom, u tri seta, odavno nismo igrali tako dobro. Onda je bilo vidljivo da je stigao umor, nismo mogli da rešimo neke situacije i to nas je koštalo gubitka utakmice. Nije preterano strašno, ali ostaje žal jer smo je 'imali'", rekao je selektor Terzić.

On je naveo da ekipa nije spremna kako bi trebalo, "što je i normalno", jer nije moguće biti spreman za ovako takmičenje.

Tijana Bošković, Ana Antonijević, Silvija Popović i Stefana Veljković neće putovati sa ekipom u Argentinu, već će se vratiti u Beograd.

Timu će se u Santa Feu pridružiti Slađana Mirković, Jovana Jovićić, Sara Lozo, Katarina Lazović i Bjanka Buša.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar