"Serena nije trebalo da igra dubl!"

Legendarna teniserka Lindzi Devenport rekla je da je Serena Vilijams napravila grešku igrajući dubl na Rolan Garosu.

Tenis 09.06.2018 | 21:30
"Serena nije trebalo da igra dubl!"
Vilijams se povukla pre meča osmine finala sa Marijom Šarapovom zbog povrede mišića grudi i razočarala sve teniske fanove.

"Dobro sam prognozirala sve njene mečeve, a dok je igrala sa Gerges rekla sam da se nalazi tačno tamo gde treba i da se nadam da neće igrati dubl", rekla je Devenport.

Devenport misli da je Serena to uradila zbog svoje sestre Venus, koja je iz singla ispala u prvom kolu, pa joj je u igri ostala samo dubl konkurencija.

"To je teža odluka s obzirom da igra sa svojom sestrom Venus, koja je ispala iz singla, ali morala je da shvati da igra previše tenisa i da previše forsira svoje telo, mogo više nego što je morala da radi mesecima pred turnir. Sada odjednom ima šest mečeva u šest dana, a to je mnogo. Jedan od glavnih razloga povreda kao što je njena je preforsiranje", rekla je Devenport.

Serena je na konferenciji za medije posle predaje rekla da nije sigurna da li će nastupati na Vimbldonu, ali je kasnije objavila na svom instagramu da ima dobre vesti, nakon što se posavetovala sa doktorima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar