Mari odložio povratak na teren!

Odustao sa priprmenog turnira za Vimbldon! Endi Mari, nekada najbolji teniser planete, još uvek nije spreman za povratak na Tur, pa je otkazao ušešće na turniru u 's-Hertogenbošu.

Tenis 08.06.2018 | 08:30
Mari odložio povratak na teren!
Turnir u "Vojvodinoj šumi" dolazi pre jednog od omiljenih Marijevih – Kvinsa, a Britančevo prisustvo u londonskom klubu gde se održava to takmičenje još nije potvrđeno.

Mari je pauzu započeo posle Vimbldona 2017, a tek se u januaru ove godine privrgao operaciji kuka, koji ga muču još od početka karijere.

Njegov povratak je najavljivan više puta, prvo na jednom od čelendžera na betonu, onda na nekom od turnira na travi, ali s obzirom da je i on sam izjavio kako oporavak ide jako sporo, mnogo sporije nego što je očekivano, ne možemo znati kada ćemo člana tzv. 'velike četvorke' opet gledati na teniskim terenima.

"Žao mi je što neću igrati ovde, bio sam veoma uzbuđen povodom nastupanja na ovom turniru ali nisam još spreman za povratak. I dalje nameravam da se vratim u narednih par nedelja, ali želim da budem stoprocentno spreman tom prilikom", rekao je Mari

Endi je nedavno izjavio kako se jako sporo oporavlja od povrede, ali kako je sve bliže i bliže povratku na teren.

"Sve ide veoma sporo, ne igram skoro već godinu dana što je mnogo više nego što smo ja ili bilo ko iz mog tima očekivali, ali sve sam bliži povratku na teren. Nadam se da ću se vratiti za sezonu trave", izjavio je Mari.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar