Đoković iznenadio i šokirao sve: Ide na pauzu?!

Đoković pod znakom pitanja za turnire na travi?! Novak Đoković nije siguran da li će igrati na travi posle ispadanja u četvrfinalu Rolan Garosa.  Srbin je na konferenciju izašao vidno nervozan i odbio je da govori o bliskoj budućnosti. . .

Tenis 05.06.2018 | 21:30
Đoković iznenadio i šokirao sve: Ide na pauzu?!
Najbolji srpski teniser završio je učešće na Rolan Garosu u četvrtfinalu, pošto je u trileru izgubio od Italijana Marka Čekinata.

Đoković je odigrao meč sa mnogo oscilacija, mučile su ga i povrede, pa je doživeo poraz od trenutno 72. igrača na ATP listi – 6:3, 7:6 (7-4), 1:6, 7:6 (13-11).

"Ne znam da li ću igrati na travi", rekao je Đoković novinarima odmah nakon eliminacije.

Novak je tokom duela sa Italijanom imao problem sa vratom, a potom i listom desne noge.

"Ništa ozbiljno, ne želim da pričam o tome", dodao je.

Iako je izgubio u četvrtfinalu Rolan Garosa posle velike borbe protiv Italijana Marka Čekinata, Novak Đoković još jednom je igrom i energijom na terenu pokazao da jeste na putu povratka u vrh.

Međutim, taj povratak bi ipak mogao da teče sporije nego što se i danas učinilo, u odličnom četvrtfinalnom duelu.

"Ne znam da li ću igrati ove sezone na travi", rekao je Novak na konferenciji za novinare u Francuskoj, odmah posle duela.

Đoković je održao kratku konferenciju za novinare i navodno je odbio da je održi u glavnoj sali. Odgovarao je kratko, a onda je otišao posle nekoliko rečenica na srpskom jeziku.

Na prvu loptu se učinilo da je ipak govorio u afektu, odmah posle bolnog poraza, iako je na terenu mirno, u svom maniru čestitao Italijanu pobedu i odličan nastup.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar