Spriječen ulazak devet Iranaca

Službenici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su krijumčarenje devet državljana Irana iz Crne Gore u BiH, koji su kod sebe imali potvrde da su tražioci azila u Crnoj Gori.

Bosna i Hercegovina 05.06.2018 | 13:39
Spriječen ulazak devet Iranaca
Iranci su otkriveni noćas, dok su u graničnom pojasu na području Gacka čekali lice koje ih je za određeni novčani iznos trebalo prevesti do Sarajeva.

Daljim radom došlo se do saznanja da se u vezu s ovim krijumčarenjem dovodi državljanin BiH čiji inicijali su V.P, koji je pronađen i kontrolisan u blizini granice.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje ljudi o događaju je obaviješteno Tužilaštvo BiH. U toku je dalji rad na ovom slučaju, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Rača, pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina juče su uhapsili lice čiji su inicijali D.V. jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Laktaši raspisala potragu zbog krađe.

Uhapšeni je predat službenicima Policijske stanice Laktaši.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Na Avion Natovariti,

05.06.2018 12:14

i poceti sa vracanjem tih olosa .

ODGOVORITE
Name

Top

05.06.2018 19:33

A koliko ih je prošlo?

ODGOVORITE
Name

Murija

06.06.2018 09:56

Iranci su dobili bezvizni rezim u srbiji I prve sedmice kad je prihvaceno doslo ih je 6000 u srbiju .od tuda I dolaze.trba sve u kontener I nazad za iran.

ODGOVORITE