Đoković objasnio "svađu": Ništa nas ne pitaju!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, objasnio o čemu se radilo na meču sa Fernandom Verdaskom, kada je imao verbalni 'sukob' sa sudijom u stolici.

Tenis 05.06.2018 | 09:30
Đoković objasnio "svađu": Ništa nas ne pitaju!
Đoković se plasirao u četvrtini finala Rolan Garosa, ali je u toku meča sa Špancem bio nezadovoljan podlogom na kojoj su igrali.

Posle prvog seta momci zaduženi za održavanje šljake nisu osvežili teren, ona je od velike vrućine postajala sve toplija i samim tim klizavija.

"Bio je to veoma topao dan, posle prvog seta odlučili su da ne 'osveže' teren vodom i ja sam mislio da je to loša odluka", rekao je Novak, koji je sudiji u stolici kazao: "I je l' sada trebamo da čekamo da se neko povredi, izvrne zglob".

Đoković je dobio drugi set, a potom i treći, međutim izrazio je nezadovoljstvo što niko ništa ne pita igrače.

"Ono što mi se ne sviđa što igrači uopšte nisu uključeni u takve stvari. Ništa nas ne pitaju. Mi smo ti koji igramo, proklizavamo ili ne proklizavamo, tako da im mi dajemo najbolju povratnu informaciju", kaže Novak i nastavlja:

"Čini se da ih nije briga za naše mišljenje i to mi se ne sviđa. Ako većina (ljudi koji održavaju teren) kaže da ne mora da se poliva teren, meni je to okej, samo da budemo uključeni. Zaslužujemo da budemo deo toga i da budemo pitani".

Đoković se u četvrtini finala Rolan Garosa sastaje sa Markom Čekinatom, a meč je na programu u utorak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar