Dječak pao s bandere na beton

Kobna dječija igra u Vrbasu koštala je jednog dječaka teških povreda.

Srbija 02.06.2018 | 19:04
Dječak pao s bandere na beton
Šesnaestogodišnjak je nekoliko minuta visio s bandere, a kada je pokušao da skoči u kanal, s pet metara visine pao je na beton.

Njegovo stanje je stabilno, ali ovaj nesrećni slučaj nije poslužio kao opomena. Opasne igre deca u Vrbasu igrala su se i danas.

“Ne može sa njima da se izađe na kraj. Policija slabo reaguje, kad god ih zovemo, oni dal nemaju patrolu... Dođu, ali posle dva-tri sata kad se oni razbježe, ja ne znam kako ćemo mi izaći s njima na kraj“, rekao je jedan od zaposlenih na kanalu Dunav-Tisa-Dunav. 

U bolnici je otac dječaka koji konstatuje da je njego sin dobro prošao. 

“Noga i ruka su u pitanju, mada će noga možda morati da se operiše jer je bio otvoren prelom. Ne vjerujem da će se iko smiriti dok ne daj Bože neko ne nastrada tu“, rekao je on. 

Neograđene betonske litice vrbaskog šlajza i dalje su avanturistički izazov za djecu. Okupljena djeca su demantovala da je mladića iko nagovorio na skok, kako su prenijeli portali. Tvrde da je bila njegova ideja, a da su oni samo navijali za to da se dovoljno zaljulja kako bi izbjegao beton i upao u vodu.

Video je uznemiravajući:



Izvor: B92/Prva

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mladost Ludost

02.06.2018 17:29

Svi smo bili mladi i ludi samo nije bilo pametnih telefona da se snima svaka glupost.Decku zelim da sto pre ozdravi i da povrede ne ostave posledice za dalji zivot a danasnji dan neka slavi kao drugi rodjendan.Dobro je prosao..

ODGOVORITE
Name

aha

02.06.2018 18:22

Pa ima li ista u glavi kad je ovako nesto uradio? Nije bilo šanse da se odbaci ovoliko da bi pao u vodu.

ODGOVORITE
Name

Kokos

02.06.2018 19:17

Tesko je djecu kontrolisati gdje su i sta rade a djecija pamet je plitka da zrelo razmislja.

Name

Svedska

02.06.2018 19:44

Sto nije blento poginuo,lud pa lud.

ODGOVORITE
Name

Hej!

02.06.2018 19:49

Pa brate mili, tu moraju i roditelji reagovati zajedno sa policijom. Mora se znati šta se smije, a šta ne smije. Sve je već odavno otišlo do đavola. Probudimo se, hej!!!

ODGOVORITE