Dimitrov: Moram malo da se odmorim od tenisa!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov rekao je, posle poraza od Fernanda Verdaska u trećem kolu RG, da mora da da se na kratko odmori od tenisa.

Tenis 04.06.2018 | 20:30
Dimitrov: Moram malo da se odmorim od tenisa!
Bugarin je bez osvojenog seta poražen od Verdaska, koji će se u narednom kolu sastati sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

"Znao sam da će protiv Fernanda biti nezgodno, od njega sam već gubio. Sramota je, osećam se fizičko dobro, ali sam izgubio živce u prvom setu i onda ga i izgubio", rekao je Dimitrov.

Grigor je u jako lošoj formi, s obzirom da u poslednjih šest mečeva ima čak četiri poraza, a pobede su mu dolazile protiv Džereda Donaldsona i Mohameda Safvata. 

"Takva je trenutna situacija. Ne želim previše da se sažaljevam, jer to je što je. Morate da podvučete liniju i sačekate nove trenutke. U tenisu nikad ne znate kako jedna nedelja može da vas promeni. To se dešavalo u prošlosti, ali svakako je da moram malo da odmorim od tenisa, kako bih što bolje sagledao celu situaciju sezone na šljaci", jasan jeDimitrov. 

Dimitrov će pokušati da se sabere i da se vrati na scenu jači nego ikada. 

"Kako? Ne znam, snaći ćemo se. Ne želim da imam previše negativnih misli sada. Znam da to nije lako posle poraza, ali moram to da uradim. Uvek sam razmišljao pozitivno i to želim da nastavim. Naravno, kada izgubite meč to nije lako, ali tako i mora", rekao je Dimitrov.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar