Djevojku vukli i čupali za kosu

Građani su danas popodne u blizini tramvajskog terminala na Ilidži svjedočili pravoj drami.

Bosna i Hercegovina 01.06.2018 | 21:21
Djevojku vukli i čupali za kosu
Odjednom je zavladala vriska i galama, a prisutni su potom ugledali muškarca i ženu kako vuku i čupaju neku djevojku, za koju su u prvi mah pomislili da im je možda nešto ukrala.

Na mjesto događaja ubrzo su stigle tri policijske patrole, a policajci su se rastrčali na sve strane i razvadili aktere ove, kako se ispostavilo, prave porodične drame.

Naime, kako su nam ispričali očevici ove nesvakidašnje intervencije, sudionici ovog događaja su majka i kćerka, te njihov rođak.

Djevojka je, navodno, prije par dana otišla od kuće s momkom, a majka i rođak su danas pokušali da je silom vrate kući.  

Mladić koji je pozvao policiju ispričao nam je da je sve bilo jako uznemirujuće zbog čega se i odlučio pozvati organe reda. 

- Vukli su je i čupali sve od terminala do ovdje, ona se otimala, svi su vrištali, nisam znao šta se događa. Nazvao sam policiju i stvarno su došli u roku odmah - kaže nam ovaj mladić.

Ističe da je "čuo sam kad su policajci rekli da je djevojka punoljetna i da oni tu ništa ne mogu, a posebno ne da je silom vrate kući".

Sve troje su pozvani u policijsku stanicu na informativni razgovor, a vjerovatno će zaraditi prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

(SB)

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zvornik

01.06.2018 20:24

Nije ni cudo sto je od takvih kretena pobjegla,kad su u stanju da je tako zlostavljaju na ulici,samo mogu zamisliti sta joj rade u cetiri zida.

ODGOVORITE
Name

Re Zvornik

02.06.2018 06:10

Lepi komentari za ovu porodicu. A sto nisi ovo ispod komentarsao gde se nozevima bodu majka i kcerka? Nase opravdavas kada se kolju nozevima a rudje ako se cupaju za kosu osudjujes mada nemas pojma sto je u pitanju.

Name

za re

02.06.2018 07:14

Pa najbolje da ga istučeš što komentariše.

Name

Kameleon

03.06.2018 08:10

Još jedan primjer totalnog moralnog posrnuća ovog jadnog društva.

ODGOVORITE