Tramp razgovarao sa Kim Kardašijan o reformama

Predsednik Amerike Donald Tramp sastao se sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan u Beloj kući kako bi razgovarao o reformama zatvorskog sistema. Satanku su prisustvovali zvaničnici Bele kuće uključujući i savetnika Džareda Kušnera.

Zabava 31.05.2018 | 13:19
Tramp razgovarao sa Kim Kardašijan o reformama
Tramp je fotografiju sa sastanka podelio na svom Tviter profilu. 

"Sjajan susret sa Kim Kardašijan danas, razgovarali smo o reformama zatvora i izricanju presuda“, napisao je Tramp.

Na Tviteru se oglasila i Kim Kardašijan. 

"Volela bih da se zahvalim predsedniku Trampu za odvojeno vreme ovog popodneva. Nadamo se da će predsednik odobriti pomilovanje Elis Mari Džonson“, napisala je starleta. 

Džonson je pre više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika. Kažjnena je jer je bila veza između snabdevača uličnih dilera droge, što joj je bio prvi sukob sa zakonom ikada. 

Kardašijan je prošle godine pokrenula kampanju za Džonson zbog čega je razgovarala i sa Kušnerom koji je zadužen za reformu zatvorskog sistema. Ona je navodno uskoro planirala još jedan sastanak o tome sa Kušnerom i Trampovom ćerkom Ivankom.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kijemet

01.06.2018 16:52

je izgleda sve blize i blize. Ovo je ludilo da covjek doci sebi nemoze. Ovamo starleta utice na reforme zakona, tamo deda trazi curice (otac joj moze biti)... Vise se nezna ni ko pije ni ko placa. Da nam dragi Bog pomogne.

ODGOVORITE