Kragujevčani šljivovicom dočekali Savića!

Šumadijska šljivovica za Savića! Kragujevčani šljivovicom dočekali selektora Dejana Savića.  Zanimljiv detalj iz srca Šumadije.

Ostali sportovi 30.05.2018 | 19:30
Kragujevčani šljivovicom dočekali Savića!
Utakmicu 12. kola Super lige Srbije u vaterpolu između kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde obeležila je mala svečanost na poluvremenu. 

Naime, Kraguejvčani su na sebi svojstven način odali počast selektoru vaterpolo reprezentacije Srbije i strategu crveno-belih Dejanu Saviću.

Najtrofejniji srpski trener, koji je osvojio pet zlata u Svetskoj ligi, dve titule evropskog šampiona, jedno zlato i jednu bronzu na svetskim prvenstvima i koji se okitio titulom olimpijskog prvaka, a u riznici trofeja ima titulu klupskog šampiona Evrope, pobednika Super kupa Evrope i dve domaće duple krune, na poklon je od Kragujevčana dobio flašu rakije. 

Nadaleko poznatu kragujevačku šljivovicu, markiranu oznakama Radničkog, uručio mu je potpredsednik kluba, Saša Marković.

"Na ovaj način želeli smo da odamo priznanje za sve ono što je Dejan Savić uradio za srpski sport i vaterpolo poslednjih godina. Ponosni smo što smo imali priliku da ovakvog vrhunskog stručnjaka ugostimo u Kragujevcu", poručio je Jugoslav Vasović, direktor KVK Radnički.   

Vaterpolisti Radničkog, koji su najmlađi tim u ligi, poraženi su od Crvene zvezde sa 11:8.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar